Κηδεία Μαχαιρίτσα: Και ο Μητσοτάκης παρών. Συγκινημένη Μαρέβα, έκλαψε όταν… [φωτο]

Τι φόρεσε η Μαρέβα Μητσοτάκη που συνόδευε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα;

Το τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα συγγενείς, φίλοι αλλά και απλός κόσμος, στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 63 του χρόνια, βυθίζοντας στη θλίψη τους ανθρώπους που τον αγάπησαν.

Φίλοι, συνάδελφοι, αλλά και θαυμαστές του, που λάτρεψαν και σιγοτραγούδησαν τα τραγούδια του, βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο Κοιμητήριο του Ζωγράφου για να αποχαιρετίσουν τον αγαπημένο τους Λαυρέντη. Παρών στην Κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα.

Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του τραγουδιστή και η μοναχοκόρη του Μαρία Κλάρα, η οποία μάλιστα ήταν αυτή που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ όταν κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά με τον πατέρα της, ενώ πόσταρε και ένα σκίτσο του στο Facebook.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, έφυγε τα ξημερώματα της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου, μία ημέρα πριν τραγουδήσει με τον καλό του φίλο, Νίκο Πορτοκάλογλου, δίνοντας μια μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία στις 10 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο για τους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Φυσικά, η συναυλία ακυρώθηκε.

Δείτε τον Κυριάκο Μητσοτάκη με την Μαρέβα Μητσοτάκη στη Κηδεία του Λαυρέντη Ναχαιρίτσα:

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρέβα Μητσοτάκη έκλαψε όταν είδε την κόρη και την σύζυγο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.