Νίκαια: 19χρονη γέννησε για να πουλήσει το μωρό. Δείτε το άτυχο βρέφος. Κύκλωμα, αποκαλύψεις βόμβα [φωτο]

Τι συνέβη πραγματικά με την 19χρονη που γέννησε στο Κρατικό Νίκαιας με σκοπό να πουλήσει το μωρό της;

Μια υπόθεση απόπειρας αγοραπωλησίας βρέφους στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας είδε το φως της δημοσιότητας και έχει προκαλέσει αίσθηση. Σύμφωνα με πληροφορίες μια γυναίκα γέννησε με μοναδικό σκοπό να πουλήσει το παιδί της!

Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για κύκλωμα εμπορίας βρεφών σε δημόσια νοσοκομεία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, η 19χρονη, που αφού έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους δύο κιλών και 600 γραμμαρίων, συνελήφθη, πήγε στο νοσοκομείο με ταυτότητα άλλης γυναίκας.

Μάλιστα, όπως ομολόγησε είχε την ταυτότητα της γυναίκας που θα αγόραζε το μωρό.

Έτσι το παιδί θα περνούσε κανονικά με τη σφραγίδα του νόμου στην οικογενειακή μερίδα της θετής αγοράστριας μητέρας. Επίσης, το παιδί αυτό, ήταν το τέταρτο που φέρνει στον κόσμο η συγκεκριμένη γυναίκα. Από το 2015 κι έπειτα γεννά ένα παιδί τον χρόνο.

H κοπέλα είναι ανύπαντρη, έτσι οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν πού βρίσκονται τα υπόλοιπα τρία παιδιά.

Η γυναίκα στην οποία ανήκει η ταυτότητα με την οποία θα γινόταν η αγορά, αναζητείται εδώ και δέκα ημέρες, αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί.

Πιθανό θεωρείται το ενδεχόμενο να είναι μέλος στο κύκλωμα εμπορίας βρεφών και η ταυτότητά της να «ανακυκλώνεται» σε τέτοιες αγοραπωλησίες.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη διεύθυνση που έδωσε η 19χρονη ως τόπο κατοικίας δεν υπάρχει σπίτι, αλλά ένα… χωράφι.

Τέλος, ο Alpha εντόπισε τον άνθρωπο στον οποίο ανήκει το τηλέφωνο που δόθηκε από την 19χρονη μητέρα ως τηλέφωνο επικοινωνίας.

Είναι τοπογράφος – μηχανικός και δεν έχει ιδέα πώς το τηλέφωνό του εμπλέκεται στην υπόθεση. Όπως επισήμανε, η Αστυνομία δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του.

Το νεογέννητο παιδί, παραμένει στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας με εισαγγελική απόφαση.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ βρέθηκε σήμερα στο νεογνολογικό τμήμα για να ενημερωθεί για την υπόθεση, αλλά και να συγχαρεί το προσωπικό για την ετοιμότητα που επέδειξε στο να αποκαλυφθεί η απάτη και να μην πουληθεί τελικά το βρέφος από την ίδια του τη μητέρα.

Δείτε το άτυχο μωρό:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.