Κηδεία Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: Πλήθος κόσμου, θρήνος, φωνές κόρης του. Τι ζητά η οικογένεια

Πλήθος κόσμου συρρέει από όλα τα μέρη της Ελλάδας για την κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Τι ζητά η οικογένεια, συγκλονίζουν τα λεγόμενα γείτονα του για τις φωνές της κόρης του.

Σήμερα Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου τελείται η κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος έφυγε στα 63 του χρόνια προδομένος από την καρδιά του.

Η κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα θα γίνει στο Κοιμητήριο Ζωγράφου στις 15:30, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του με ανάρτησή της στο Facebook.

Την ίδια ώρα η οικογένεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα έκανε έκκληση αντί στεφάνων να ενισχυθεί η πρωτοβουλία Ενωση «Μαζί για το παιδί».

Υπενθυμίζεται ότι ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έφυγε από την ζωή στις 9 Σεπτεμβρίου μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη. Ο τραγουδοποιός διέμενε τις τελευταίες ημέρες στο σπίτι που διατηρούσε στον Πτελεό.

Ο αιφνίδιος θάνατος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα σε ηλικία 63 ετών σόκαρε και γέμισε με θλίψη την ελληνική μουσική σκηνή στην οποία άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του.

Από το πρωί της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου, οπότε έγινε γνωστός ο θάνατός του, ραδιόφωνο, τηλεόραση και social media κατακλύστηκαν από τραγούδια του αγαπημένου τραγουδοποιού, αλλά και από μηνύματα θλίψης για τον ξαφνικό χαμό του.

Καλλιτέχνες, πολιτικοί, αλλά και πλήθος απλού κόσμου εξέφρασαν μέσα από τις αναρτήσεις τους τη θλίψη για την απώλεια του καλλιτέχνη που σφράγισε με τα τραγούδια του όχι μόνο τη σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή, αλλά και αμέτρητες προσωπικές στιγμές.

Οι φωνές της κόρης του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Παράλληλα γείτονας του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές πριν επιβεβαιωθεί ο θάνατος του τραγουδοποιού. Οπως είπε άκουσε την κόρη του να ζητά βοήθεια, ενώ μαζί της του έκαναν και τεχνητές αναπνοές.

Από τις πιο συγκινητικές αναρτήσεις ήταν εκείνη του αγαπημένου φίλου και συνεργάτη του, Νίκου Πορτοκάλογλου, που μαζί με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα θα έδιναν μια μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία στις 10 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο για τους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Ο τραγουδιστής ανέβασε μία φωτογραφία στο Instangram από την τελευταία κοινή τους συναυλία πριν λίγες μέρες στον Βόλο, μαζί με στίχους από το τραγούδι «Ψέματα».

Ξεχωριστή όμως ήταν και η κίνηση της μοναχοκόρης του Λαυρέντη. Η Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα, δημοσίευσε σκίτσο του πατέρα της στο προφίλ της στο facebook.

Τι ζητά η οικογένεια για την κηδεία Μαχαιρίτσα

Τα στοιχεία για όποιους θα θέλουν να κάνουν δωρεά αντί στεφάνου στο “Μαζί με το Παιδί”: EUROBANK: Αρ. Λογ.: 0026.0102.16.0200303078, IBAN: GR 8302 601020000 160200303078. ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Αρ. Λογ.: 6017 0400 56698, ΙΒΑΝ: GR210 171 0170 0060 1704 0056 698

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.