Λυδία Κατσανικάκη #GNTMgr: Ποιο το πρόβλημα υγείας αλωπεκία. “Είσαι μάγκας…” Πέρασε ή όχι; [video]

Ποια η Λυδία Κατσανικάκη που συμμετέχει στο GNTM με το πρόβλημα της Αλωπεκίας;

Συγκίνησε προκάλεσε στους κριτές αλλά στις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες του GNTM, η συμμετοχή της Λυδίας Κατσανικάκη από την Κρήτη.

View this post on Instagram

Sunday Funday🤘🏿

A post shared by Lydia Katsanikaki (@lydiakatsanikaki) on

Η Λυδία Κατσανικάκη είναι 21 ετών και πήγε στο Greece’s Next Top Model για να διεκδικήσει μια θέση στον μεγαλύτερο γυναικείο διαγωνισμό!

Το Λυδία Κατσανικάκη είναι από τα Χανιά και έχει αλωπεκία από τα 11 της χρόνια, όπως εξομολογήθηκε.

«Αρχικά φορούσα περούκες γιατί στο σχολείο ήταν δύσκολα αλλά μετά από πάρα πολλή αγάπη το ξεπέρασα. Μετά από δυο χρόνια τις έβγαλα τις περούκες και αγαπάω τον εαυτό μου ακριβώς έτσι όπως είναι!» είπε χαρακτηριστικά η Λυδία Κατσανικάκη.

«Μέσα από τη συμμετοχή μου θέλω να δώσω δύναμη και σε άλλα κορίτσια που έχουν την ίδια πάθηση με εμένα αλλά και σε οποιονδήποτε άλλον» πρόσθεσε.

Η Βίκυ Καγιά συγκινήθηκε με τη ιστορία της Λυδίας Κατσανικάκη. Μάλιστα, της είπε: «Έχω συγκινηθεί. Μπράβο σου είσαι μάγκας». O Δημήτρης Σκουλός της είπε ότι έχει ένα πολύ όμορφο κορμί.

Τελικά οι κριτές πέρασαν την Λυδία Κατσανικάκη στην επόμενη φάση με τέσσερα «ναι» λέγοντάς της ότι θα πρέπει να χάσει κάποια κιλά.

Δείτε τι έλεγε η Λυδία Κατσανικάκη σε παλαιότερη συνέντευξη της:

View this post on Instagram

Sun Sea Sult🍍

A post shared by Lydia Katsanikaki (@lydiakatsanikaki) on

Σε διαδικασία πανελλαδικών, αθλήτρια της άρσης βαρών, ηθοποιός, τι άλλο προλαβαίνεις να κάνεις;

Προτεραιότητα σαφώς έχει το διάβασμα, αλλά η γυμναστική δεν λείπει ποτέ απ’ το πρόγραμμα αφού εκτός από άρση βαρών άρχισα πρόσφατα kick boxing. Όμως απ’ το πρόγραμμα δεν λείπει και η κυριακάτικη μεσημεριανή βόλτα.

Αν θέλει ένα νέο παιδί σαν κι εσένα, με εξετάσεις, φροντιστήρια και άγχος για το μέλλον, να «ζήσει» και αυτά τα, θεωρητικά, ανέμελα χρόνια μπορεί;

Φυσικά! Το θέμα είναι πως θα εκλάβει την όλη κατάσταση από την αρχή. Εάν δει τις Πανελλαδικές ως μία πόρτα για την καλύτερη μετέπειτα ζωή του, αυτά τα ανέμελα χρόνια θα τα ζήσει και με το παραπάνω.

Σε ποια σχολή θέλεις να περάσεις;

Η πρώτη μου επιλογή είναι η Γυμναστική Ακαδημία, διαφορετικά θα ήθελα Κοινωνιολογία με μεταπτυχιακό στην Εγκληματολογική Ψυχολογία.

Για τα ΤΕΦΑΑ το καταλαβαίνω, η εγκληματολογία πως προέκυψε;

Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν έβλεπα CSI και άλλα τέτοια, όμως πάντα σκεφτόμουν παραπάνω για ένα φαινομενικά τετελεσμένο απ’ την αστυνομία γεγονός. Ίσως η φαντασία μου να φταίει, τι να πω!

Και η άρση βαρών; Παράξενο για κορίτσι. Τι σου λένε όταν το αναφέρεις;

Δεν το πιστεύουν, είτε γιατί δεν μου φαίνεται, είτε γιατί στην πλειοψηφία τους οι αθλητές του αθλήματος είναι άντρες.

Να υποθέσω ότι στο θέατρο «είδες φως και μπήκες;»

Έτσι ακριβώς! Θυμάμαι από μικρή πήγαινα με τους γονείς μου σε θεατρικές παραστάσεις, όμως ποτέ δεν είχα σκεφτεί να ασχοληθώ. Είχαν αρχίσει οι κολλητές μου λοιπόν, οπότε κι εγώ «ζήλεψα».

Το θέατρο ανοίγει το μυαλό και προσφέρει άλλες εικόνες. Αλήθεια, η γενιά σου ασχολείται με το τι συμβαίνει στην χώρα; Εσύ; Έχεις άποψη για τα τεκταινόμενα;

Όσο περνάνε τα χρόνια οι γενιές αλλάζουν, και κατά τη γνώμη μου ως προς το χειρότερο. Πλέον τον άνθρωπο τον ενδιαφέρει να περάσει εκείνος καλά κι ας πεθαίνει απ’ την πείνα ο γείτονας του. Όσο για εμένα, θα αγωνίζομαι πάντα για να σταματήσει η καταπάτηση των δικαιωμάτων μας!

Πως έχεις βιώσει ότι έχει συμβεί στην χώρα τα τελευταία χρόνια;

Δεδομένου πως ζω σε μία θεωρητικά πλούσια πόλη, στην ουσία δεν έχω καταλάβει οικονομική κρίση. Τα αποτελέσματα αυτής τα νιώθω περισσότερο όταν ταξιδεύω σε μία μεγαλούπολη.

Στην πόλη μας; Τι θα άλλαζες;

Μοναδικό μειονέκτημα των Χανίων είναι η νοοτροπία των κατοίκων της. Βέβαια μπορεί και να φταίει το γεγονός πώς είμαστε κλειστή κοινωνία. Παρόλα αυτά η πόλη μας έχει μοναδική ομορφιά και δεν νομίζω να άλλαζα κάτι.

Αν επέλεγες 3 ανθρώπους που τους θεωρείς πηγή έμπνευσης ποιοι θα ήταν αυτοί;

Ένας είναι σίγουρα ο Αριστοτέλης, καθώς οι μετέπειτα φιλόσοφοι έχουν πάρει στοιχεία του. Έπειτα δεν θα σου πω συγκεκριμένους. Πηγή έμπνευσης για εμένα είναι όλοι όσοι συναντάνε δυσκολίες στη ζωή τους και καταφέρνουν να τα βγάζουν εις πέρας βγαίνοντας δυνατότεροι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.