Τρώγονται: «Κόφτε το» λέει ο Πολάκης για Τσακαλώτο, Ακριβοπούλου. Ποιου το μέρος πήρε

Τι δήλωσε ο Παύλος Πολάκης με το γνωστό αψή του ύφος για την κόντρα μεταξύ Τσακαλώτου, Ακριβοπούλου και Καψώχα;

Θέση υπέρ της Κατερίνας Ακριβοπούλου και εναντίον του Ευκλείδη Τσακαλώτου σχετικά με την ΕΡΤ πήρε ο πρώην υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος πριν από μερικές ημέρες συμμετείχε σε εκδήλωση, παρουσία της πρώην υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου και του ευρωβουλευτή Στέλιου Κούλογλου, όπου αναφερόμενος στα λάθη στα λάθη που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση, αναφέρθηκε και στην κατάσταση στην ΕΡΤ, δηλώνοντας:

«Το όραμά μου για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση δεν είναι να έχουμε έναν αριστερό Μπάμπη Παπαδημητρίου και έναν αριστερό Άρη Πορτοσάλτε. Θέλουμε μία δημόσια ραδιοτηλεόραση αντικειμενική και εκεί δεν τα πήγαμε καλά».

Στο σχόλιο αυτό απάντησε αμέσως η δημοσιογράφος Κατερίνα Ακριβοπούλου, με ανάρτησή της, χαρακτηρίζοντας «χολερική» την κριτική του Ευκλείδη Τσακαλώτου και αφήνοντας αιχμές για την ανεξήγητη ασυλία του πρώην υπουργού Οικονομικών από το σύνολο των ΜΜΕ.

Η ανάρτηση του πρώην υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη

Και τώρα, ήταν η σειρά του πρώην υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, να παρέμβει στην κόντρα αυτή κατηγορώντας με έμμεσο τρόπο τον Ευκλείδη Τσακαλώτο πως καλλιεργεί την εσωστρέφεια προσθέτοντας πως «την επόμενη φορά θα είναι όλα διαφορετικά».

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook, έγραψε: «Κόφτε το για την ΕΡΤ!!! Κάποιοι σφίγγουμε τα δόντια για να μη μιλήσουμε δημόσια ! Θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και θα πράξουμε αυτά που πρέπει!! ΤΕΛΟΣ .

Δε θέλω σχόλια ,που αναπαράγουν την επιθυμητή από κάποιους κλαψουροσυζητηση εσωστρέφειας. Ο εχθρός είναι απέναντι και καραδοκεί και ο λαός περιμένει και απαιτεί να αναμετρηθούμε με αυτόν!!!

ΥΓ Κατερίνα και Σωτήρη ευχαριστούμε για αυτά που προσφέρατε και βέβαια πληρώσατε…..Η επόμενη φορά θα είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ …..».

Κοφτε το για την ΕΡΤ!!! Κάποιοι σφίγγουμε τα δόντια για να μη μιλήσουμε δημόσια ! Θα μιλήσουμε εκεί που πρεπει και θα…

Gepostet von Παυλος Πολακης am Freitag, 20. September 2019

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.