Τι απάντησε ο γνωστός πολιτικός Ν.Δ. για τις καταγγελίες ότι αυνανιζότ@ν μπροστά σε ανήλικες: Πού συνελήφθη

Τι απάντησε ο γνωστός πολιτικός από την Καλαμάτα που συνελήφθη με βαριές κατηγορίες;

Εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στην Καλαμάτα και πρώην επικεφαλής σε δημοτικό οργανισμό συνελήφθη και κατηγορείται επειδή αυνανιζότ@ν μπροστά σε δύο ανήλικες κοπέλες.

Ο γνωστός πολιτικός Ν.Δ είναι εκλεγμένος και συνελήφθη πριν από 10 ημέρες στο Περιστέρι.

Οι νεαρές κοπέλες καταγγέλουν πως ο γνωστός πολιτικός βρισκόταν με κατεβασμένο το παντελόνι, χωρίς εσώρουχο και με τα γεννητικά του όργανα σε κοινή θέα.

Όσο μάλιστα τους μιλούσε, αυνανιζότ@ν… Επιπρόσθετα κατήγγειλαν πως όχημα με τα φώτα του σβηστά, τα πλησίασε μία μέρα πριν και οδηγός (που ταιριάζει με τα στοιχεία του κατηγορούμενου), με την ίδια αφορμή άρπαξε τη μία ανήλικη μέσα από το παράθυρο από τα οπίσθια και την κόλλησε στην πόρτα του αυτοκινήτου.

Συγκρατώντας τα στοιχεία του οχήματος, έτρεξαν έντρομες στις οικογένειές τους και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Η σύλληψη του πολιτικού και επιχειρηματία από την Καλαμάτα πραγματοποιήθηκε λίγη ώρα μετά.

Το ereportaz ήρθε σε επικοινωνία με τον γνωστό πολιτικό, ο οποίος αρνείται την κατηγορία πεισματικά, τονίζει πως η δικάσιμος έχει αναβληθεί για το Φεβρουάριο με ευθύνη των ανηλίκων, καθώς δεν έχει τίποτα να κρύψει, ούτε να φοβηθεί.

Δήλωσε πως η συγκεκριμένη ιστορία του έχει κάνει κακό, καθώς έχει γίνει ρεζίλι στη γενέτειρά του και όχι μόνο, πως δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο κατηγορήθηκε από τις δύο ανήλικες και πως οδηγούσε με ξεκούμπωτο το παντελόνι διότι πριν από 6 μήνες είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική στήλη.

Είπε μάλιστα πως οι κοπέλες τον καθύβρισαν.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.