Σάμος: Γιατί Τούρκοι ξυλοκόπησαν άγρια Έλληνα ηλικιωμένο. “Τον άρπαξε από το λαιμό και…”

Γιατί Τούρκοι ξυλοκόπησαν άγρια Έλληνα ηλικιωμένο στη Σάμο;

Ένας ηλικιωμένος άνδρας στη Σάμο, ξυλοκοπήθηκε άγρια από Τούρκους, επειδή όπως είπε, άκουγε εκκλησιαστικούς ύμνους έξω από το σπίτι στον Παγώνδα.

Η κόρη του ηλικιωμένου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε ο πατέρας της. «Ακουγε εκκλησιαστική μουσική.

Βγαίνει κάποιος από το απέναντι σπίτι. Τον τραβούσε με το κινητό του βίντεο. Το έφερε μπροστά στου μπαμπά το πρόσωπο. Ο μπαμπάς μου τον έσπρωξε λίγο πίσω. Αυτός επί τόπου τον άρπαξε από τον λαιμό και του βάρεσε μπουνιά στην κοιλιά», δήλωσε η Κατερίνα Στάθαινα.

«Του χτυπούσαν το κεφάλι στον τοίχο»:

Σύμφωνα πάντα με τον τηλεοπτικό σταθμό, ο Τούρκος κατέγραφε τον ηλικιωμένο, τον ειρωνευόταν και σύμφωνα με την καταγγελία του ζητούσε επιτακτικά να κλείσει το ραδιόφωνο.

Ο άτυχος 73χρονος αρνήθηκε. Τότε, όπως λέει η κόρη του, άλλοι δυο άνδρες τον προσέγγισαν, τον έριξαν κάτω και άρχισαν να τον χτυπούν.

«Του χτυπούσαν τρία άτομα το κεφάλι στον τοίχο. Κατόπιν εορτής όταν φτάσαμε στο αστυνομικό τμήμα εγώ και η μητέρα μου μας είπε ότι τους ενοχλούσε η μουσική», κατέληξε η κόρη του 73χρονου.

Σημειώνεται ότι πλέον η υπόθεση του ξυλοδαρμού έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.