Φαίη Σκορδά: Σε κρυφή σχέση με γνωστό επιχειρηματία. Καυτό παρασκήνιο [φωτο]

Πώς διατηρεί κρυφή την σχέση της με πασίγνωστο επιχειρηματία η Φαίη Σκορδά;

Εδώ θα μάθετε όλο το καυτό παρασκήνιο σχετικά με την κρυφή σχέση της Φαίης Σκορδά και φυσικά το ποιος είναι ο νέος της σύντροφος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του freegossip.gr το οποίο και σας παραθέτουμε, η Φαίη Σκορδά, προσπαθεί σε κάθε της εμφάνιση να περνά απαρατήρητη.

Το όνομά του ξεκινάει από τα εξής γράμματα: Π.Σ. Είναι πανέξυπνος επιχειρηματίας, λένε όσοι των γνωρίζουν.

Χρόνια στην πιάτσα των εισαγωγών αυτοκινήτων. Δεν έχει δημιουργήσει εδώ και δύο χρόνια τη σχέση εκείνη με τη Φαίη Σκορδά που θα τους στείλει στο γάμο, ίσα- ίσα που μάλλον τον θεωρεί και λάθος κάτω από τέτοιες συνθήκες.

Ο επιχειρηματίας που έχει σχέση με τη Φαίη Σκορδά, είναι ήδη παντρεμένος και χωρισμένος με γνωστή γυναίκα που ασχολείται με τα κοινά.

Η ζωή γράφει τα καλύτερα σενάρια και στην προκειμένη περίπτωση, σιγά το σενάριο! Απλά όποιος παρατηρεί τη συμπεριφορά της Φαίης Σκορδά, τα όσα λέει, τον τρόπο που τα λέει, δεν θα πρεπε να περιμένει κάτι διαφορετικό από τη Φαίη.

Μέχρι τώρα, ο γνωστός επιχειρηματίας και η Φαίη Σκορδά, καταφέρνουν να ξεγλιστράνε από τα αδιάκριτα βλέμματα καθώς και από τα φλας των φωτογράφων, διατηρώντας τυπικά κρυφή την σχέση τους.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.