Έξοδος Τσίπρα με Μπέτυ, Ορφέα-Ερνέστο, Παύλο: Δείτε τα όμορφα παιδιά του [φωτο]

Δείτε τα όμορφα παιδιά του Αλέξη Τσίπρα και της Περιστέρας Μπαζιάνα, Ορφέα Ερνέστο και Παύλο σε βραδινή οικογενειακή βόλτα.

Το φεστιβάλ Σπούτνικ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, επισκέφθηκε ο Αλέξης Τσίπρας και η συζύγος του Μπέτυ Μπαζιάνα. Αν και συνήθως κρατάνε τα παιδιά τους Ορφέα-Ερνέστο και Παύλο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αυτή τη φορά τα πήραν μαζί και ο φακός τα αποθανάτισε.

Ο Αλέξης Τσίπρας με τη Μπέτυ Μπαζιάνα και τα παιδιά του

Ο Αλέξης Τσίπρας περιηγήθηκε σε όλα τα περίπτερα, ενώ δεκάδες τα μέλη και φίλοι του κόμματος που του ζητούσαν να βγάλουν selfie μαζί του.

Ο κ. Τσίπρας δεν αρνήθηκε σε κανέναν. Εκεί ήταν και η σύζυγός του Μπέτυ Μπαζιάνα, με την οποία μέσα στην εβδομάδα πήγαν και σινεμά, με τα δύο παιδιά τους.

Ο Αλέξης Τσίπρας η σύζυγός του Μπέτυ Μπαζιάνα με τα δύο όμορφα παιδιά τους:

Κεντρικό σύνθημα του τριήμερου φεστιβάλ (27,28 και 29 Σεπτεμβρίου 2019) είναι: Έφοδος στον Ουρανό. Η «Έφοδος» πραγματοποιήθηκε χθες, με πολλούς χορευτικούς τρόπους. Εκατοντάδες αυτοί που «απογειώθηκαν» με heavy meral, ζεϊμπέκικο, τσιφτετέλι, μέχρι και δυνατό πεντοζάλι.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν σταμάτησε να βγάζει σέλφι

Βεβαίως, επειδή νηστικός δεν χορεύεις, υπήρχαν σε όλο τον χώρο κουζίνες, που ετοίμαζαν νόστιμα φαγητά και μεζέδες.

Οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ Σπούτνικ, κορυφώνονται σήμερα, με την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, (για την οποία μάλιστα έβγαλε αφίσες και τις σχολίασε με ανάρτησή του ο Γιώργος Πατούλης).

Δείτε στιγμιότυπα από την χθεσινή βραδιά.

Ο Αλέξης Τσίπρας στο φεστιβάλ Σπούτνικ συνομίλησε με κόσμο

Χορός και τραγούδι κυριάρχησαν στη βραδια.

Ολοι ζητούσαν από των Αλέξη Τσίπρα να φωτογραφηθούν μαζί του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.