X-Factor: Ανδρέας σωσίας Φρέντι Μέρκιουρι, Ροζάνα από Πάνια και «γκαροφωνάρες» [video]

Ποιος ο Ανδρέας, σωσίας του Φρεντι Μέρκιουρι, η Ροζάνα από την Αννίτα Πάνια και οι λοιποί άφωνοι; Το X-Factor δίνει πόνο.

Βράδυ Πέμπτης και το Τwitter κάνει πάρτι παρακολουθώντας το μουσικό τάλεντ σόου X-Factor.

Οι κριτές του X-Factor πήραν θέσεις και οι τραγουδιστές ξεκίνησαν και πάλι να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στη σκηνή του τηλεοπτικού προγράμματος του OPEN, που αναζητά τους καλύτερους τραγουδιστές και συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα.

Ο Ανδρέας του X-Factor που θύμισε… Φρέντι

Λίγο το μουστάκι, κάπως το σχήμα των ματιών και τα χρώματα, όλοι όσοι είδαν τον Ανδρέα στη σκηνή του X-Factor θυμήθηκαν τον τραγουδιστή των Queen… πριν όμως εκείνος ξεκινήσει να τραγουδά.

Η ομοιότητα του διαγωνιζόμενου του X-Factor με τον Μέρκιουρι, ή αν θέλετε με τον Ραμί Μάλεκ που τον υποδύθηκε στην ταινία που του χάρισε το Όσκαρ, είναι προφανής.

Από τον καναπέ της Αννίτας Πάνια στο X-Factor

Η αλήθεια είναι πως το εκπαιδευμένο μάτι των τουιτεράδων δύσκολα λαθεύει. Αν μάλιστα σε λένε Ροζάνα και είσαι κατάξανθη με μπλε μάτια, τότε δύσκολα μπορεί να πρόκειται για σύμπτωση. Η επόμενη διαγωνιζόμενη του X-Factor είχε προηγούμενη θητεία στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια.

Η εμφάνισή της ήταν βεβαίως πιο… καλλιτεχνική, ενώ πολλοί από τους χρήστες στάθηκαν στην ιδιαίτερη κοτσίδα της διαγωνιζόμενης του X-Factor που κέντρισε τα βλέμματα.

Τα σχόλια στο Τwitter για τις φωνές στο X-Factor

Η αλήθεια είναι πως σε περασμένα επεισόδια του X-Factor είδαμε πολλά πρόσωπα που κέρδισαν το σχόλιο των χρηστών του Τwitter με τη φωνή τους. Όπως ο μόλις 17 χρόνων Γρηγόρης. Αυτή τη φορά, μάλλον δεν συνέβη το ίδιο. «Τρέχουσα κατάσταση, αλλά ταυτόχρονα θέλω να περάσει στην επόμενη φάση», γράφει κάποιος σε μια ανάρτηση με τον Σωτήρη Κοντιζά να κλείνει τα αυτιά του.

Πάντοτε ένα τάλεντ σόου όπως το X-Factor θα ξυπνήσει μνήμες της μία, της ανεπανάληπτης διαγωνιζόμενης παρόμοιων τηλεοπτικών εκπομπών. Η Άσπα Τσίνα δεν θα σταματήσει ποτέ να εμπνέει τους χρήστες του twitter.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.