Κόρη σπουδαίου Υπουργού ΠΑΣΟΚ έφυγε από ξενοδοχείο αφήνοντας μεγάλο φέσι: Έξαλλη, χρέος

Γιατί κόρη σπουδαίου Υπουργού ΠΑΣΟΚ έφυγε από ξενοδοχείο αφήνοντας μεγάλο φέσι;

Άρον άρον και χωρίς να πληρώσει τη διαμονή της στο ξενοδοχείο, στον Αποκόρωνα Χανίων, έφυγε μια παρέα στην οποία βρισκόταν και η κόρη πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ.

Την καταγγελία αυτή έκανε ο ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας στον οποίο πλέον δεν μένει άλλη επιλογή, από το να διεκδικήσει τα χρήματα του μέσω της δικαστικής οδού.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα Espresso, η κόρη του πρώην υπουργού, με μια φίλη της, είχαν κλείσει δύο βίλες στον Αποκόρωνα για να περάσουν τον Δεκαπενταύγουστο μαζί με τους συντρόφους τους.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, εξ αρχής υπήρχαν προβλήματα μεταξύ των ενοικιαστών και του ξενοδοχείου, με τις δύο κοπέλες να παραπονιούνται έντονα για το κακό οδικό δίκτυο της περιοχής, παίρνοντας την απόφαση να φύγουν από το μέρος έπειτα από μόλις μία ημέρα παραμονής.

Τότε, ο υπεύθυνος τους θύμισε ότι όταν έκλεισαν τις βίλες είχαν βάλει την υπογραφή τους σε έναν όρο πρόωρης αναχώρησης.

Συγκεκριμένα, πριν φύγουν, θα έπρεπε να καταβάλλουν το ποσό που θα αντιστοιχούσε σε όλες τις ημέρες της παραμονής τους. Κάτι το οποίο… δεν συνέβη.

Οι δύο κοπέλες εκνευρίστηκαν τόσο που αρνήθηκαν να καταβάλλουν το ποσό που αναγραφόταν στον όρο. Μάλιστα, προχώρησαν σε… μπλοκάρισμα των πιστωτικών καρτών τους και έφυγαν άμεσα.

Τα χρήματα δεν μπήκαν ποτέ στον λογαριασμό του ξενοδοχείου, όπως είχε συμφωνηθεί, ενώ η παρέα συνέχισε τις διακοπές της σε άλλο μέρος της Κρήτης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.