Ταξίδι ελπίδας και για 8χρονη Αλεξία μετά τον Παναγιώτη Ραφαήλ: Σε ποια χώρα πάει για να σωθεί, πόσα χρήματα δίνει

Σε ποια χώρα πάει η 8χρονη Αλεξία για να σωθεί;

Ταξίδι προς την ελπίδα αναμένεται να κάνει σήμερα η μικρή 8χρονη Αλεξία, το κοριτσάκι από τις Θεσπιές Βοιωτίας που το Πάσχα τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι από αδέσποτη σφαίρα, ενώ έπαιζε αμέριμνη στην αυλή του σπιτιού του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, οι γονείς της 8χρονης Αλεξία κατάφεραν με τη βοήθεια του κόσμου να συγκεντρώσουν το απαιτούμενο ποσό των 90.000 ευρώ για τη μεταφορά της κόρης τους στο Αμβούργο, όπου για πεντέμισι μήνες θα ακολουθήσει θεραπεία σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης με ειδίκευση στα παιδιά.

Εδώ και έξι μήνες το αγγελούδι νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», αλλά ο πατέρας και η μητέρα του ήθελαν, αντί να μεταφερθεί σε γνωστό κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα, να πάει στο αντίστοιχο κέντρο της γερμανικής πόλης.

«Το παιδί μου πρέπει να φύγει έξω, δεν υπάρχει κέντρο για την Αλεξία εδώ, τόσο μικρή που είναι», είχε πει πριν από λίγες ημέρες η μητέρα της, εκφράζοντας την ευχή και την ελπίδα να περπατήσει ξανά, να μιλήσει ξανά, να πει «μαμά» και «μπαμπά, να είναι το «παιδί που ήταν…».

Τα αδέρφια της κλαίνε όταν τη βλέπουν:

Βυθισμένα στη θλίψη είναι και τα δύο αδέρφια της οκτάχρονης, η 12χρονη Μάγδα και ο 10χρονος Κωνσταντίνος.

«Τα παιδιά προσεύχονται για εκείνη, για να γίνει καλά. Μερικές φορές κλαίνε όταν την βλέπουν, γιατί είναι ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι. Εκείνοι ήξεραν μια Αλεξία που ήταν όλο χαρά και χαμόγελο.

Τώρα τη βλέπουν σε ένα κρεβάτι να μην κάνει τίποτα», είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό η μητέρα της 8χρονης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.