Σάλος με στρατιωτικό χαιρετισμό του Τούρκου Τσολάκ που νίκησε τον Πετρούνια. Τα ίδια και στο ποδόσφαιρο [video]

Γιατί οι Τούρκοι αθλητές έχουν προκαλέσει σάλο με στρατιωτικούς χαιρετισμούς;

Μετά τη συγκλονιστική φωτογραφία νεκρού 6χρονου στη Συρία, σάλος έχει προκληθεί για τον στρατιωτικό χαιρετισμό του Τούρκου πρωταθλητή Ιμπραΐμ Τσολάκ, που νίκησε τον Λευτέρη Πετρούνια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής της Στουτγκάρδης.

Πρόκειται για νέο κρούσμα στρατιωτικού χαιρετισμού από Τούρκο αθλητή μετά την εθνική Τουρκίας στο ποδόσφαιρο.

Ο Ιμπραΐμ Τσολάκ, κατά τη διάρκεια ανάκρουσης του εθνικού ύμνου της Τουρκίας, χαιρέτησε στρατιωτικά, κάτι που θεωρήθηκε ως ένδειξη στήριξης στην τουρκική επιχείρηση στη Συρία.

Ο Ιμπραχίμ Τσολάκ στο βάθρο:

Παγκόσμιος σάλος έχει ξεσπάσει και από τον στρατιωτικό χαιρετισμό των ποδοσφαιριστών της Τουρκίας στο ματς με την Αλβανία.

Το βράδυ της Παρασκευής οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας της Τουρκίας πανηγύρισαν με στρατιωτικό χαιρετισμό τη νίκη τους επί της Αλβανίας για τα προκριματικά του EURO 2020.

Μάλιστα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του υπουργείου Εθνικής Αμυνας της γειτονικής χώρας γίνεται συσχετισμός της συγκεκριμένης ενέργειας με την εισβολή στη Συρία.

Τόσο η UEFA όσο και η Παγκόσμια Ομοσπονδία γυμναστικής θα εξετάσουν τον στρατιωτικό χαιρετισμό που έκαναν οι Τούρκοι αθλητές κατά τη διάρκεια αγώνων τους.

Ειδικά η UEFA στο παρελθόν έχει τιμωρήσει αθλητές, ομάδες και Ομοσπονδίες για ανάλογα συμβάντα αφού δεν θέλει σε καμία περίπτωση να περνούν πολιτικά μηνύματα.

Εικόνα: Ο στρατιωτικός χαιρετισμός των διεθνών της Τουρκίας

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.