Φολέγανδρος: Μαθητές δημοτικού κακοποίησαν βάναυσα τυφλή γάτα. Κυνικός ο πατέρας. Βίντεο σοκ

Πώς κακοποίησαν μαθητές δημοτικού μια γάτα στη Φολέγανδρο;

Δικογραφία σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών που κακοποίησαν μία τυφλή γάτα κλωτσώντας την σε προαύλιο χώρο ξενοδοχείου στη Χώρα Φολεγάνδρου σχηματίζει η Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου μετά από καταγγελία.

Πιο συγκεκριμένα κάμερα ασφαλείας του ξενοδοχείου κατέγραψε την κακοποίηση που διέπραξαν τα δύο παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου άκουσε το μεσημέρι της Τρίτης 15 Οκτωβρίου τις φωνές μίας γάτας.

Βγαίνοντας έξω είδε τα δύο αγόρια που της είπαν απλώς ότι είχε πέσει στην άδεια πισίνα του διπλανού ξενοδοχείου και έτσι εκείνη δεν έδωσε περαιτέρω σημασία.

Η γυναίκα μόλις βρήκε τη γάτα, που η ίδια φρόντιζε, κακοποιημένη, κατάλαβε τί είχε συμβεί και αναζήτησε τις κάμερες ασφαλείας για να το επιβεβαιώσει.

Στο βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα φαίνεται ότι για περισσότερο από τρία λεπτά τα δύο αγόρια καταδιώκουν το ζώο.

Το κυνηγούν προσπαθώντας να το κλωτσήσουν και του πετούν πέτρες. Η γάτα που δεν βλέπει εγκλωβίζεται στην άδεια πισίνα και μάταια προσπαθεί να ξεφύγει.

Το βίντεο που φαίνεται η κακοποίηση της γάτας:

Εκεί το ένα αγόρι την αρχίζει να την κλωτσάει με όλη του τη δύναμη επανειλημμένα. Στη συνέχεια οι δύο ανήλικοι φεύγουν από το χώρο, ο ένας μάλιστα χοροπηδώντας.

Σύμφωνα με τη γυναίκα, όταν ο πατέρας του ενός παιδιού ενημερώθηκε για το συμβάν απάντησε “εντάξει, παιδιά είναι”.

Πλέον σε βάρος των ανηλίκων θα ασκηθεί δίωξη για τη δολοφονία της γάτας και σε βάρος των γονέων τους για παραμέληση ανηλίκου.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Νάξου έδωσε εντολή εκτός από την κατεπείγουσα προανάκριση να βεβαιωθεί και διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ σε βάρος των γονέων του αγοριού που κλωτσάει τη γάτα.

Σημειώνεται πως αρχικά τα μέσα είχαν παρουσιάσει τη γάτα ως νεκρή ωστόσο με νέα ανακοίνωση η zoosos.gr αναφέρει ότι η γάτα, παρά την άγρια κακοποίησή της, επέζησε και αναμένεται να μεταφερθεί σε κτηνιατρείο στη Σαντορίνη για περίθαλψη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.