Λαμία, χαμός σε γάμο: Τι έκανε καλεσμένη και τους έβγαλε ξινό το γλέντι

Τι έκανε καλεσμένη σε γάμο στη Λαμία και προκάλεσε πανικό;

Η πιο ευτυχισμένη μέρα στη ζωή ενός ζευγαριού είναι ο γάμος, ωστόσο μια καλεσμένη στη Λαμία φρόντισε να τον μετατρέψει σε εφιάλτη.

Η 50χρονη, η οποία ήταν και υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις εκλογές του Μαΐου, προσφέρθηκε να βοηθήσει στις ετοιμασίες του γάμου την οικογένεια της νύφης, αφού γνώριζε την αδελφή της μητέρας της.

Σύντομα το γλέντι μετατράπηκε σε… θρίλερ, με τους καλεσμένους να «παγώνουν» στην ανακοίνωση πως δεν μπορούσε κανείς να αποχωρήσει.

Γύρω στις 4:30′ τα ξημερώματα άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το γλέντι που ήταν σε εξέλιξη, όταν πρώτη η θεία ανακαλύπτει ότι έλειπαν χρήματα από τη τσάντα της. Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν τα μόνα που είχαν κλαπεί και όλοι πάγωσαν.

«Δεν θα βγει κάνεις από το σπίτι αν δεν γίνει σωματικός έλεγχος… Οι άντρες θα ψάξουν τους άντρες και οι γυναίκες τις γυναίκες…», είπε ο αδελφός της νύφης που ήταν και ο πιο ψύχραιμος.

H 50χρονη βγήκε για να φύγει της ζήτησαν να την ψάξουν και πάλι. Εκείνη αρχικά αρνήθηκε. Όμως δεν μπόρεσε να το αποφύγει, αφού δεν είχε κάποια σοβαρή δικαιολογία.

Στο δεύτερο έλεγχο βρέθηκαν τα χρήματα επιμελώς κρυμμένα μέσα στο εσώρουχό της, με το ποσό να φτάνει τα 1680 ευρώ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.