Μαρία Κίτσου: «Είχα κατάθλιψη… » Τι είπε για Μίνω Μάτσα η πρωταγωνίστρια των Άγριων Μελισσών [video]

Τι είπε η Μαρία Κιτσου για την κατάθλιψη που περασε και τη σχέση με τον Μινωα Ματσα που φέρεται να διατηρεί;

Η Μαρία Κιτσου έχει εντυπωσιάσει στις Άγριες Μέλισσες και έχει πλούσιο βιογραφικό.

“Πάντα το αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις κατάθλιψη, καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά.

Δεν ήθελα να βγω από το σπίτι, δεν μπορούσα να κάνω καμιά θετική σκέψη, τα έβλεπα όλα μαύρα”.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε, την Μαρία Κίτσου, την πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες».

Η Μαρία Κίτσου, που αγαπήθηκε από το κοινό, έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε ανοιχτά για την περίοδο που πέρασε κατάθλιψη.

«Είναι κάτι που επανέρχεται, κάτι που φεύγει, το πολεμάς, μαθαίνεις να ζεις τελικά με αυτό! Μίλησα ανοιχτά για την κατάθλιψη για να βοηθήσω και άλλους ανθρώπους. Θέλω να πιαστώ από τη χαρά, γιατί ξέρω πως είναι το σκοτάδι!

Εγώ ζητούσα πάντα βοήθεια και αυτό με έσωσε! Οι δυνατοί άνθρωποι είναι αυτοί που ζητάνε βοήθεια! Πάντα το αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις κατάθλιψη, καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά.

Δεν ήθελα να βγω από το σπίτι, δεν μπορούσα να κάνω καμιά θετική σκέψη, τα έβλεπα όλα μαύρα. Την πέρασα στα 17 μου…», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Κίτσου

Η Μαρία Κίτσου δεν θέλησε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση στο αν βρίσκεται σε σχέση ακόμα, παρά της φήμες που κυκλοφορούν πως διατηρεί εδώ και αρκετά χρόνια σχέση, με τα τελευταία δημοσιεύματα να τη θέλουν να σχεδιάζει έναν εναλλακτικό γάμο.

Απαντώντας στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου αν αυτή την περίοδο είναι ελεύθερη, η Μαρία Κίτσου απέφυγε να απαντήσει ενώ λίγο αργότερα ζήτησε «ελεύθερο πνεύμα». Ωστόσο, η ίδια δήλωσε πως χωρίς έρωτα στη ζωή της δεν νιώθει ολοκληρωμένη, ενώ της αρέσει η ειλικρίνεια και η ντομπροσύνη σε μια σχέση.

Στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το πώς θα νιώσει αν την πετύχουν παπαράτσι απάντησε πως δεν βγαίνει συχνά από το σπίτι και δεν νομίζει να συμβεί αυτό.

Τέλος, μιλώντας για το αν θα ήθελε να κάνει οικογένεια, ξεκαθάριε πως «η ζωή είναι πάνω από την τέχνη». Στο παιχνίδι που έπαιξαν μάλιστα στη πορεία της εκπομπής επεσήμανε πως όταν την ενδιαφέρει κάποιος θέλει να περάσει ένα διάστημα δύο μηνών για να νιώσει κάτι, και δεν έχει βιώσει ποτέ έναν κεραυνοβόλο έρωτας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.