Ανατροπή για Παναγιώτη Ραφαήλ: Η αλήθεια για τον δωρητή 1 εκατ. ευρώ. Τι είπε ο πατέρας [video]

Αναστάτωση επικράτησε με την πληροφορία ότι άγνωστος δωρητής έδωσε 1 εκατομμύριο ευρώ για τον Παναγιώτη Ραφαήλ Γλωσσιώτη, το παιδί που πάσχει από νωτιαια μυική ατροφία.

Η έκδοση κυκλοφόρησε ευρέως στο διαδίκτυο και όλοι αναρωτιούνταν ποιος μπορεί να είναι ο μεγάλος ευεργέτης του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ.

Όμως ο πατέρας του Παναγιώτη Ραφαήλ Γλωσσιώτη εκανε την ανατροπή και διέψευσε το γεγονός.

Ο πατέρας του Παναγιώτη Ραφαήλ Γλωσσιώτη εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την μεγάλη κινητοποίηση και το “κύμα αλληλεγγύης”.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν υφίσταται κατάθεση του 1 εκατομμυρίου ευρώ από άγνωστο ιδιώτη.

Η καμπάνια στήριξης συνεχίζεται έως 31 Οκτωβρίου.

Την απέραντη ευγνωμοσύνη του προς όλους εξέφρασε μέσα από το αναλυτικό δελτίο ειδήσεων του STAR Κεντρικής Ελλάδας ο Γιώργος Γλωσσιώτης, πατέρας του μικρού Παναγιώτη από τη Χαλκίδα.

Τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί στον ειδικό λογαριασμό το πρωί της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου ήταν 3.100.000 ευρώ και όπως διευκρίνισε ο κύριος Γλωσσιώτης συγκεντρώθηκαν από ποσά που ξεκινούσαν από ένα ευρώ και έφτασαν και τις 40.000.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν υφίσταται κατάθεση του 1 εκατομμυρίου ευρώ από άγνωστο ιδιώτη που γράφτηκε και πως το μεγαλύτερο ποσό που έχει κατατεθεί έως τώρα είναι 40.000 ευρώ.

Εξήγησε ότι έως 31 Οκτωβρίου θα ισχύουν οι “κουμπαράδες”, θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις και θα γίνεται συγκέντρωση χρημάτων μιας και εκτός της θεραπείας είναι τεράστιο το κόστος μεταφοράς του Παναγιώτη στη Βοστώνη και με ειδικό αεροπλάνο – ασθενοφόρο.

Δείτε το βίντεο με τον πατέρα του Παναγιώτη Ραφαήλ να αποκαλύπτει για τη δωρεά του 1 εκατομμυρίου:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.