Τατσόπουλος: Τι δήλωσε μετά το εξιτήριο. “Μου έσωσαν την ζωή και…” Πότε γυρίζει στην έδρα του [φωτο]

Τι δήλωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος μετά την έξοδο του από το νοσοκομείο;

Το δικό του «ευχαριστώ» στους ανθρώπους που ανιδιοτελώς στάθηκαν δίπλα του στη μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του απευθύνει μέσω facebook ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, που πήρε το μεσημέρι εξιτήριο από το Ιπποκράτειο.

Γράφει ο Πέτρος Τατσόπουλος:

Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ Σ’ ΕΚΕΙΝΟΥΣ
Τη στιγμή που οι περισσότεροι από εμάς αναλώνουν τον υπερπολύτιμο και -καθώς αποδεικνύεται- τον ανεπίστρεπτο χρόνο μας σε μικρότητες που θα ξεχαστούν πριν καν πέσει η νύχτα, η σκέψη μας τρέχει στους λίγους, αλλά και στους τόσο “κρίσιμα πολλούς” για την επιβίωση ενός έθνους, που κάνουν το καλό και το ρίχνουν στο γιαλό, δίχως καμία εξυπηρέτηση να μην προσδοκούν ως ελάχιστη ανταπόδοση.

Το να αναγνωρίσω ότι μου έσωσαν τη ζωή είναι το λιγότερο. Έχω όμως την εντύπωση ότι έσωσαν και τη συνείδησή μου. Εκείνοι, για μια ακόμη φορά, καθαρισαν για λογαριασμό όλων μας.

Ευχάριστα φαίνεται ότι είναι τα νέα για τον Πέτρο Τατσόπουλο, ο οποίος, σύμφωνα με τον συγγραφέα Απόστολο Δοξιάδη, «την Πέμπτη επιστρέφει στην έδρα του» μετά την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του όταν υπέστη οξύ διαχωρισμό ανιούσης αορτής.

Ο Απόστολος Δοξιάδης ανακοίνωσε μέσω Facebook την ευχάριστη εξέλιξη για τον Πέτρο Τατσόπουλο, ο οποίος ήδη εδώ και τέσσερις ημέρες βρίσκεται σε θάλαμο, εκτός της Μονάδας Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης.

«Σήμερα το απόγευμα υπέβαλα στον Petros Tatsopoulos την παραίτησή μου από προσωρινός Εκπρόσωπος Τύπου του, ρόλου που μου ανέθεσε η φιλία μας, η οικογένειά του και η τύχη.

Ο Πέτρος απεδέχθη την παραίτησή μου και με ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες μου. Ως τελευταία μου ενέργεια, με παρακάλεσε να ανακοινώσω ότι θα αναλάβει τα χρέη του Εκπροσώπου Τύπου του εαυτού του από την Πέμπτη, όταν θα επανέλθει στην έδρα του» έγραψε ο κ. Δοξιάδης λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με το τελευταίο ανακοινωθέν ο κ. Τατσόπουλος μετά την έξοδο του από την μονάδα βρίσκεται σε σταθερή αιμοδυναμική κατάσταση, εκτός μηχανικής υποστήριξης αλλά και με καλή λειτουργία των συστημάτων του οργανισμού.

Ο 59χρονος συγγραφέας και πρώην βουλευτής είχε παρουσιάσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας κατά την παρουσιά του σε τηλεοπτική εκπομπή του Alpha το πρωί της 1ης Οκτωβριου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.