Γιάννης Σπανός Κηδεία: Ράκος η ανιψιά του Σοφία. Ποιοι διάσημοι στο τελευταίο αντίο [φωτο]

Ποιοι διάσημοι βρέθηκαν στην Κηδεία του Γιάννη Σπανού;

Ολοκληρώθηκε πρίν απο λίγο σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης η κηδεία του Γιάννη Σπανού.

Στις 13.00 ακριβώς έφτασε στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στο Κιάτο, η σορός του μουσικοσυνθέτη.

Ο Γιάννης Σπανός, ένας από τους μεγαλύτερους μουσικοσυνθέτες, έφυγε από την ζωή στις 31 Οκτωβρίου 2019, σε ηλικία 85 ετών. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο θάνατός του οφειλόταν σε βαρύ εγκεφαλικό.

Στεφάνια μεταξύ άλλων έχουν στείλει η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδωνη, και ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Επίσης ο καλός φίλος του, με τον οποίο θα συνεργαζόταν τον προσεχή χειμώνα, Γιώργος Κατσαρός και η Χαρούλα Αλεξίου.

Η ανιψιά του Γιάννη Σπανού ήταν ο άνθρωπος που του τηλεφωνούσε αλλά εκείνος δεν απαντούσε και έτσι ειδοποίησε τον φίλο του θείου της, που τον βρήκε νεκρό.

Ο Γιάννης Σπανός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, στην περιοχή της Αγιάννης, στο Κιάτο. Ο κύκλος της μυθιστορηματικής και γεμάτης επιτυχίες ζωής του, έκλεισε εκεί απ’ όπου ξεκίνησε: στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Ο «πατέρας» του «Νέου Κύματος» πέθανε στον ύπνο του.

Ένας από τους καλύτερους φίλους του, ο Βασίλης Σουσούνης, ήτανο άνθρωπος που βρήκε τον Γιάννη Σπανό νεκρό, μέσα στο σπίτι του, το μεσημέρι της Πέμπτης (31.10.2019).

Ο Γιάννης Σπανός ζούσε μόνος του. Λίγο πριν από τις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης, η μονάκριβη ανιψιά του, Σοφία, που μένει στην Αθήνα ειδοποίησε τον Βασίλη Σουσούνη. Είχε ανησυχήσει που δεν μπορούσε να βρει τον θείο της και του ζήτησε να τον βρει.

«Αμέσως έτρεξα στο σπίτι του Γιάννη για να δω αν είναι καλά», είπε συντετριμμένος ο κ. Σουσούνης στην Espresso. Ο Γιάννης Σπανός του είχε δώσει κλειδιά από το σπίτι του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.