GNTM: Ξεσάλωσε το twitter με εσώρουχα στην κουζίνα. Αποχώρηση Ελευθερίας Καρναβά, πανηγύρια FF [video]

Τι έγινε στο GNTM και πως αποχώρησε το φαβορί Ελευθερία Καρναβά με δάκρυα;

Δοκιμασία με μαγειρικούς όρους στο GNTM και το Twitter θυμήθηκε ό, τι έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση για το θέμα.

Οι παίκτριες βρέθηκαν δυο φορές πίσω από τον πάγκο της κουζίνας – κι αν μετρήσεις και τον καβγά της Κάτιας με τη Μαρία στο σπίτι τρεις – αποδεικνύοντας πως έχουν τόση σχέση με τη μαγειρική, όση ο Σωτήρης Κοντιζάς με το μόντελινγκ.

Αρχικά, Έλενα Χριστοπούλου και Ζενεβιέβ Μανζαρί ζήτησαν από τις διεκδικήτριες του τίτλου του GNTM να κάνουν ένα σύντομο τηλεοπτικό σποτ για κάποιο εργαλείο ή μηχάνημα που βρίσκουμε στην κουζίνα.

Φυσικά, το Twitter ξεσάλωσε, ανασύροντας από το παρελθόν δεκάδες περιπτώσεις τηλεοπτικών σειρών ή και πραγματικών σποτ με αντίστοιχο θέμα. Πρώτη και καλύτερη, η Δήμητρα Παπαδοπούλου, που επιχείρησε να δελεάσει τον Σπύρο στους «Απαράδεκτους» με μια ιδέα από «9μιση εβδομάδες».

«Πήγαινε Δήμητρα να δείξεις πως γίνεται σωστά» γράφει το tweet πάνω από τη φωτογραφία.

Ένα βήμα πριν την δεκάδα του GNTM, τα υποψήφια μοντέλα χρειάστηκε να αποδείξουν ότι, πέρα από τις πόζες και την πασαρέλα, μπορούν να ανταπεξέλθουν και σε ένα διαφημιστικό teaser.

Σε αυτή τη δοκιμασία επάθλου, τα 11 κορίτσια μεταμφιέστηκαν σε 50s νοικοκυρές και κλήθηκαν να πουλήσουν, μέσα σε ένα λεπτό, ασυνήθιστες συσκευές μαγειρικής.

Η Κάτια Ταραμπάνκο κατάφερε να πείσει τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και την Έλενα Χριστοπούλου με τις ικανότητές της και κέρδισε ένα λαμπερό δείπνο στο κέντρο της Αθήνας. Μαζί της πήρε την Ασημίνα Χαρίτου και οι δυο τους δείπνησαν μαζί με τον Άγγελο Μπράτη σε εστιατόριο της Αθήνας.

Για τη δοκιμασία αποχώρησης, τα κορίτσια παρέμειναν στο χώρο της κουζίνας, καθώς χρειάστηκε να ποζάρουν στο φακό του Νίκου Μαλιάκου εκτελώντας δουλειές μαγειρικής προετοιμασίας με… sexy διάθεση.

Η Κάτια, ως νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας, μοίρασε τα «μαγειρικά καθήκοντα» στις συμπαίκτριές της, ενώ φρόντισε ώστε μία να μην έχει καθόλου βοήθεια από τους κριτές. Και αυτή ήταν η Ελευθερία Καρναβά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.