Ιωάννα Ζαφειροπούλου, σοκ: «Γιατί ο σύζυγος μου σκότωσε τον 4χρονο γιο μας και αυτοκτόνησε»

Τι δήλωσε η Ιωάννα Ζαφειροπούλου για τον 27χρονο συζυγο της που σκότωσε τον 4χρονο γιο τους και αυτοκτόνησε στο Χαλάνδρι;

Η Ιωάννα Ζαφειροπούλου είναι το νεαρό κορίτσι που πριν από λίγους μήνες αντίκρισε νεκρό τον 4χρονο γιο της από τα χέρια του πατέρα του ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Πριν λίγους μήνες, τον Απρίλιο του 2019, η ειδήση ότι ένας πατέρας σκότωσε τον 4χρονο γιο του και αυτοκτόνησε στο Χαλάνδρι σόκαρε το πανελλήνιο.

Η Ιωάννα Ζαφειροπούλου μίλησε για πρώτη φορά, για τις δραματικές ώρες που βίωσε, και αποκάλυψε τι έγραφε το σημείωμα που άφησε πίσω ο άντρας της.

«Το παιδί δεν κατάλαβε τίποτα, ο Βασιλάκης ήταν στον ύπνο. Δεν έπρεπε να μας παρατήσεις» έγραφε το σημείωμα του 27χρονου συζύγου της Ιωάννας Ζαφειρόπουλου λίγο πριν αυτοκτονήσει.

Εντύπωση εκανε η ψυχραιμία της χαροκαμένη μητέρας που μίλησε για τη στιγμή που βρήκε τον δολοφονημένο γιο της με απίστευτα ουδέτερη – έως και παγωμένη – έκφραση.

Η Ιωάννα Ζαφειροπούλου παραδέχτηκε πως ακόμα αγαπά τον πρώην σύζυγο της, Γιώργο, αν και της λείπει πολύ ο γιός της.

Η Ιωάννα Ζαφειροπούλου εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει για μια ακόμα φορά μητέρα για να δώσει σε ένα άλλο παιδί την αγάπη που είχε για το γιο της και δεν κατάφερε να του χαρίσει.

Δεν θέλει όμως να κάνει σχέση ξανά, καθώς φοβάται να ζήσει πάλι με τον πατέρα του παιδιού της.

Το ιστορικό της τραγωδίας

Ένας 27χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον 4χρονο γιο του με καραμπίνα μέσα στο σπίτι τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο – Τους εντόπισε η εν διαστάσει σύζυγός του η οποία ειδοποιήθηκε από τους γείτονες.

Σοκ στη γειτονιά της οδού Τυμφρηστού 12-14 στο Χαλάνδρι μετά από μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε περίπου στις 11 το πρωί.

Η 21 ετών μητέρα του παιδιού, Ιωάννα Ζαφειροπούλου βρισκόταν σε διάσταση με τον σύζυγό της καλούσε από το πρωί στο τηλέφωνο χωρίς να το σηκώνει κανείς. Έτσι αποφάσισε να πάει στο διαμέρισμα ενώ στο μεταξύ έμαθε από γείτονες ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Όταν μπήκε η τραγική μητέρα στο σπίτι, ανακάλυψε νεκρό το παιδί της και τον πατέρα του. Η Ιωάννα Ζαφειροπούλου βρέθηκε σε κατάσταση σοκ και κάλεσε την Αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, με την σειρά τους και εκείνοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους με αυτό που είδαν.

Ο 27χρονος ως μία παράλογη πράξη αντεκδίκησης για τον χωρισμό του, πυροβόλησε και σκότωσε με καραμπίνα μέσα στο σπίτι τους, τον μόλις 4 ετών γιο του και στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα στον εαυτό του και αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.

Η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και οι αξιωματικοί της Ασφάλειας προσπαθούν να διαπιστώσουν πως είχαν διαμορφωθεί οι σχέσεις του ζευγαριού μετά τον χωρισμό τους και αν υπήρχαν δείγματα στην συμπεριφορά του παιδοκτόνου και αυτόχειρα, καθώς φαίνεται ότι υπήρχαν συχνοί τσακωμοί ανάμεσα στο ζευγάρι.

Διαβάστε τι απίστευτο εκανε ο πατέρας πριν σκότωσει τον 4χρονο στο Χαλάνδρι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.