Μαρία-Ιωάννα και Σβέτα Δεληγιάννη: Πώς πραγματικά έπεσε το αυτοκίνητο στον γκρεμό. Ράκος ο πατέρας

Νεκρές βρέθηκαν η 17χρονη Μαρία Ιωάννα Δεληγιάννη και η 45χρονη μητέρα της, Σβέτα. Πώς έπεσε το αυτοκίνητο στον γκρεμό και τι είπε ο πατέρας;

Νεκρές έξω από το το αυτοκίνητο με το οποίο είχαν ξεκινήσει από το σπίτι τους, στις 8 Νοεμβρίου βρέθηκαν η 17χρονη Μαρία Ιωάννα Δεληγιάννη και η 45χρονη μητέρα της.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από drone που πέταξε πάνω από την ευρύτερη περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

Οι έρευνες για τη Μαρία Ιωάννα Δεληγιάννη και τη μητέρα της επικεντρώθηκαν στη συγκεκριμένη περιοχή, στο 26ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Κατερίνης – Ελασσόνας από τη στιγμή που κάτοικος εντόπισε τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου.

Κάποιοι στα social media κάνουν ήδη λόγο για αυτοκτονία της μητέρας, καθώς φερόταν να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ίσως πήρε μαζί της και τη 17χρονη Μαρία Ιωάννα Δεληγιάννη.

Όμως προς το παρόν, δεν έχει γίνει κανένα στοιχείο γνωστό που να υποδεικνύει ότι το περιστατικό είναι αυτοκτονία και όχι ένα τραγικό δυστύχημα.

Απαιτείται υπομονή και ψυχραιμία από όλους μέχρι να διαλευκανθούν τα πραγματικά αίτια της πτώσης του αυτοκινήτου που πήρε μαζί του τη Μαρία Ιωάννα Δεληγιάννη και τη μητέρα της Σβέτα.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας της 17χρονης Μαριας Ιωάννας Δεληγιάννη από την Κατερίνη που μαζί με τη μητέρα της βρήκαν τραγικό τέλος.

Σε σπαρακτικό του μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook γράφει: «Η ακριβή μου Σβέτα και η μοναδική μου Μαρία δεν υπάρχουν πια».

Η 17χρονη Μαρια Ιωάννα Δεληγιάννη αντιμετώπιζε σοβαρά κινητικά προβλήματα. Είχε εξαφανισθεί μαζί με την μητέρα της, στις 8 Νοεμβρίου, από το σπίτι τους στην Κατερίνη. Την ημέρα της εξαφάνισης το κορίτσι γιόρταζε τα γενέθλιά του και η οικογένεια, όπως έχει δηλώσει η γιαγιά του κοριτσιού, ετοίμαζε πάρτι.

Τίποτα δεν προμήνυε όσα θα ακολουθούσαν. Οι πληροφορίες που έγιναν γνωστές τις προηγούμενες ημέρες έλεγαν ότι η μητέρα βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση όταν είχε ξεκινήσει με την κόρη της, στην οποία είχε αφιερώσει τη ζωή της, για μια βόλτα. Μόλις 26 χιλιόμετρα μακριά από την Κατερίνη, στο δρόμο προς την Ελασσόνα, το μπλε αυτοκίνητο που οδηγούσε η 45χρονη μάνα, βρέθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες στη χαράδρα, σε βάθος περίπου 120 μέτρων.

Για την αναζήτηση της Μαριας Ιωάννας Δεληγιάννη είχε εκδοθεί ambert allert. Ωστόσο όσο περνούσαν οι μέρες οι ελπίδες στέρευαν, αφού καμία πληροφορία δεν είχε δοθεί. Το γεγονός είχε επισημάνει ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος.

Θρίλερ στην Κατερίνη: «Φοβόμαστε μήπως συνέβη κάποιο ατύχημα» λέει ο πατέρας της 17χρονης

Ο πατέρας της 17χρονης Μαρίας-Ιωάννας Δεληγιάννη και σύζυγος της 45χρονης μίλησε, νωρίτερα, με την Αγγελική Νικολούλη και ανέφερε ένα περιστατικό που συνέβη πριν εξαφανιστούν. Γείτονάς τους καβγάδισε άγρια με τη σύζυγο και μητέρα του παιδιού του και εκείνη πήρε το αυτοκίνητο του και την Μαρία – Ιωάννα, ενώ ήταν εκνευρισμένη.

«Φοβόμαστε μήπως συνέβη κάποιο ατύχημα γιατί από εκείνη την ώρα και μετά το κινητό της συζύγου μου έκλεισε, ενώ η Μαρία – Ιωάννα το δικό της το είχε αφήσει στο σπίτι. Δεν πήραν μαζί τους ρούχα, ούτε χρήματα. Ψάξαμε σε φίλους και γνωστούς μήπως ζήτησαν βοήθεια, χωρίς όμως αποτέλεσμα» είπε στο «Τούνελ».

Οι τελευταίες στιγμές πριν την εξαφάνιση

Η γιαγιά της 17χρονης Μαριας Ιωάννας Δεληγιάννη μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και περιέγραψε όλα όσα συνέβαιναν. «Εγώ φεύγω και δεν ξαναγυρίζω. Θα πάω να αυτοκτονήσω, δεν αντέχω. Είπε η γυναίκα δεν αντέχω» ανέφερε η γιαγιά της ανήλικης.

Ένα τηλεφώνημα στον σύζυγό της ήταν το τελευταίο σημείο ζωής που έδωσε η μητέρα της 17χρονης Μαρίας Ιωάννας. Το κορίτσι αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και κυκλοφορεί υποβασταζόμενη από μπλε περιπατητήρα. Μάλιστα σύμφωνα με τον πατέρα της, η μητέρα της ανήλικης ήταν φορτισμένη λόγω της κατάστασης της υγείας της.

«Η γυναίκα δεν είναι καλά, θέλει βοήθεια και συμπαράσταση. Η Μαρία γεννήθηκε μία χαρά. Κατά τον 6ο μήνα διαγνώστηκε με εγκεφαλική αιμορραγία, τετραπληγία» δήλωσε η γιαγιά της. Από τότε όπως λένε οι γείτονες, η μητέρα της ήταν πάντα ο φύλακας άγγελός της, σύμφωνα με το Star.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.