Μαρία-Ιωάννα Δεληγιάννη – Σβέτα Δεληγιάννη: Θρήνος στην κηδεία. Κατέρρευσε η γιαγιά της [φωτο]

Τι συνέβη στην κηδεία της Μαρίας – Ιωάννας και της Σβέτας Δεληγιάννη;

Σπαραγμός στην κηδεία της 17χρονης Μαρίας-Ιωάννας Δεληγιάννη στην Κατερίνη και της 45χρονης μητέρας της.

Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν νεκρές σε χαράδρα κοντά στην Κατερίνη. Το αυτοκίνητο της Σβέτας Δεληγιάννη κατέληξε στη χαράδρα κάτω από άγνωστες συνθήκες.

Τις δύο γυναίκες αναζητούσαν επί 9 μέρες οι δικοί τους άνθρωποι καθώς έφυγαν για μια βόλτα και δεν έδωσαν ποτέ ξανά σημείο ζωής.

Ύστερα από ημέρες ερευνών, drone εντόπισε το μπλε αυτοκίνητο της 45χρονης Σβέτας Δεληγιάννη στη χαράδρα. Λίγο αργότερα, οι διασώστες που κατέβηκαν στο σημείο βρήκαν τις δύο γυναίκες νεκρές.

Οι εικόνες του διαλυμμένου αυτοκινήτου συγκλονίζουν.

Σήμερα, ο τραγικός πατέρας και σύζυγος, ο οποίος είχε γράψει μετά τον εντοπισμό τους μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Facebook, τις αποχαιρέτησε.

Μαζί του, στο τελευταίο αντίο συγγενείς και φίλοι της οικογένειας. Η κηδεία των γυναικών έγινε σε εκκλησία δίπλα στο σπίτι τους.

Ο πόνος βουβός τη στιγμή που τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από το θάνατό τους εξακολουθούν να πλανώνται στην ατμόσφαιρα.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η γιαγιά της Μαρίας-Ιωάννας Δεληγιάννη και μητέρα του χαροκαλμένου πατέρα, έχασε τις αισθήσεις της μέσα στην εκκλησία και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή έδειξε ότι ο θάνατος και των δύο ήταν ακαριαίος και προήλθε κατά την πτώση του οχήματος, την ίδια μέρα που χάθηκαν τα ίχνη τους.

Ο τραγικός πατέρας, που έχει δύο ακόμη παιδιά, πάντως, φαίνεται να μην ενστερνίζεται το σενάριο της αυτοκτονίας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.