Σταθόπουλος, Μπάκας, Χατζηβασιλειάδης: Ποια τα φυντάνια της Επαναστατικής Αυτοάμυνας [φωτο]

Ποιοι οι Ευάγγελος Σταθοπουλος, Διονύσης Μπάκας, Δημήτρης Χατζηβασιλειάδης της Επαναστατικής Αυτοαμυνας;

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία τριών ανδρών που σχετίζονται με την επιχείρηση για την εξάρθρωση της Επαναστατικής Αυτοάμυνας.

Πρόκειται για τους δύο άνδρες που συνέλαβε η αντιτρομοκρατική κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που οδήγησε στον εντοπισμό της γιάφκας της Επαναστατικής Αυτοάμυνας στον Χολαργό, αλλά και τον 46χρονο που αναζητά η αστυνομία για την υπόθεση.

Ο 41χρονος του οποίου δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία, ο Ευάγγελος Σταθόπουλος, είναι εκείνος που μετείχε στη ληστεία από την οποία άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι για την εξάρθρωση της οργάνωσης.

Ο 45χρονος, Διονύσης Μπάκας, είναι ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στον Χολαργό που βρέθηκε το οπλοστάσιο της Επαναστατικής Αυτοάμυνας, ενώ ο 46χρονος Δημήτρης Χατζηβασιλειάδης είναι αυτός που αναζητείται μετά την επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής.

Οι 3 που έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία τους

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος του Κωνσταντίνου και της Αγγελικής, που γεννήθηκε την 09-10-1978 στην Αθήνα Αττικής. Συνελήφθη την 08-11-2019 από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία

Ο Ευάγγελος Σταθόπουλος

ΜΠΑΚΑΣ Διονύσιος του Χρήστου και της Ελένης, που γεννήθηκε την 11-05-1974 στην Αθήνα Αττικής. Συνελήφθη την 08-11-2019 από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Ο Διονύσης Μπάκας

ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Δημήτριος του Βίκτωρα και της Νίκης, που γεννήθηκε την 14-02-1973 στην Αθήνα Αττικής, ο οποίος αναζητείται για την ίδια υπόθεση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.