Πολιτικός σεισμός: Κορυφαίος υπουργός της ΝΔ του Καραμανλή παίρνει μεταγραφή στον ΣΥΡΙΖΑ

Πώς προσπαθεί ο ΣΥΡΙΖΑ να ψήσει κορυφαίο Υπουργού του Καραμανλή;

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στο πεδίο της ανασυγκρότησης και επανίδρυσης, ουσιαστικά, του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι το συνέδριο του κόμματος κοντά στο Πάσχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διακινούνται στα δημοσιογραφικά γραφεία η διεύρυνση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα φτάσει μέχρι στις παρυφές της κεντροδεξιάς με αντικειμενικό σκοπό το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα να εδραιώσει την ηγεμονική του θέση από τα αριστερά έως το κέντρο του πολιτικου συστήματος.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι πληροφορίες συμφωνούν, ότι έχει “κλείσει” ήδη μεταγραφή προσώπου προερχόμενου από την Κεντροδεξιά και συγκεκριμένα κορυφαίο υπουργού των κυβερνήσεων του Κώστα Καραμανλή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το εν λόγω πρόσωπο, το οποίο ήδη κάνει ήδη αισθητή την παρουσία του στις εξελίξεις, όχι μόνο γύρω από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και σε εκείνες που αφορούν στην πολιτική ζωή, αναμένεται να προσχωρήσει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά τα Χριστούγεννά.

Εκείνα που μένουν για να μάθουμε είναι αν τον πρώην υπουργό της ΝΔ θα ακολουθήσουν και άλλα πρόσωπα από τον χώρο της Κεντροδεξιάς και ποια θα είναι βέβαια η αντίδραση των “53”.

Πάντως, όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν στο σενάριο της σαρωτικής επικράτησης της άποψης που θέλει τον ΣΥΡΙΖΑ να μετασχηματίζεται ολοκληρωτικά αφήνοντας οριστικά πίσω του το παρελθόν του 3%.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.