Θεσσαλονίκη: Ανατροπή στην υπόθεση βι@σμού της 14χρονης. Η νάρκωση και το ψέμα

Τι ισχύει πραγματικά στην υπόθεση βι@σμού της 14χρονης στη Θεσσαλονίκη;

Το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (15/11), στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης.

Ψευδής αποδείχτηκε, σύμφωνα με το thestival.gr, η καταγγελία 14χρονης από το Κορδελιό Θεσσαλονίκης, η οποία ισχυρίστηκε ότι το βράδυ της Παρασκευής έπεσε θύμα βι@σμού από άγνωστο άντρα. Η Αστυνομία εκτιμά ότι η ανήλικη επινόησε την ιστορία του βιασμού για να δικαιολογήσει στους γονείς της την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Η 14χρονη, εξιστορώντας το γεγονός του υποτιθέμενου βι@σμού, φέρεται να υπέπεσε σε αντιφάσεις. Οι αστυνομικοί που μίλησαν με την 14χρονη κατάλαβαν εξαρχής ότι το συμβάν του βι@σμού ήταν κατασκεύασμα της φαντασίας της.

Μια από τις αντιφάσεις της κατάθεσης της ανήλικης ήταν ότι αρχικώς ανέφερε πως δέχτηκε την επίθεση σε υπό ανέγερση κτήριο, ενώ στη συνέχεια δήλωνε πως όλα έγιναν στην είσοδο του σπιτιού της.

Αμέσως μετά την καταγγελία η 14χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο και εισήχθη στην παιδιατρική κλινική. Υποβλήθηκε σε αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις.

«Εξετάστηκε από τους παιδιάτρους του νοσοκομείου. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ. Δεν χρειάστηκε να κληθεί ιατροδικαστής. Η νεαρή είναι καλά στην υγεία της και σήμερα θα πάρει εξιτήριο» δήλωσε στο thestival, η διοικήτρια του Ιπποκρατείου, Βασιλική Παπαχριστοδούλου.

Την προανάκριση για το περιστατικό ανέλαβε από την πρώτη στιγμή η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Οι Αρχές συνεχίζουν την λαμβάνουν καταθέσεις, καθώς μια παρέα νεαρών την είδε να πέφτει και κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με την 14χρονη, ο δράστης ήταν ένας εύσωμος νεαρός, τον οποίο δεν γνώριζε. Την πλησίασε και κάλυψε το στόμα και τη μύτη της με βαμβάκι. Εκείνη ζαλίστηκε.

Όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της βρισκόταν σε ένα υπό ανέγερση κτήριο περικυκλωμένη από ομάδα νεαρών. Ξεκίνησε να περπατά για να φύγει από εκεί. Δεν την εμπόδισε κανείς.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.