Τόνια Ζόεβα: Βρέθηκε ο δολοφόνος της 38χρονης που έψαχνε η Νικολούλη. “Δεν έχουμε πτώμα αλλά…”

Ποιος είναι ο δολοφόνος της Τόνια Ζόεβα;

Ο φίλος της είναι ο άνθρωπος που δολοφόνησε την Τόνια Ζόεβα 38 χρόνων, εξαφάνισε το πτώμα της και θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Χανίων.

Το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου Ρεθύμνου που τον παρέπεμψε σε δίκη, είναι καταπέλτης. Το Δικαστικό Συμβούλιο αποφαίνεται ότι οι αρνητικοί ισχυρισμοί του κατηγορούμενου, έρχονται σε αντίθεση με τα αποδεικτικά στοιχεία.

Πέφτει σε αντιφάσεις, όπως για παράδειγμα όταν καλείται να εξηγήσει πώς βρέθηκαν οι κηλίδες αίματος της Τόνια Ζόεβα στο σπίτι και στο αυτοκίνητο του.

Το πτώμα της Τόνια Ζόεβα δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα, από τον Μάιο του 2018 οπότε και χάθηκαν τα ίχνη της.

Το βούλευμα μεταξύ άλλων αναφέρει ότι: «Οι κηλίδες αίματος εντοπίστηκαν στο νιπτήρα του μπάνιου, στο κάτω μέρος του πλυντηρίου ρούχων, σε λευκό έπιπλο στην κρεβατοκάμαρα, στο μαξιλάρι, στο σεντόνι, και στη σφουγγαρίστρα.

Διάσπαρτες κηλίδες αίματος του θύματος βρέθηκαν επίσης στο αυτοκίνητο του κατηγορούμενου, τόσο εξωτερικά (στην μπροστινή δεξιά ζάντα) όσο και εσωτερικά σε πολλά διαφορετικά σημεία.

Ο 60χρονος από το Ρέθυμνο που διατηρούσε ερωτική σχέση μαζί της, υποστηρίζει ότι δεν σχετίζεται με την υπόθεση και εκφράζει την ελπίδα ότι η γυναίκα θα βρεθεί για να ηρεμήσει και ο ίδιος.

Ισχυρίζεται ότι τη νύχτα της εξαφάνισης είχαν συναντηθεί, πήγαν στο σπίτι του, συνευρέθηκαν και στη συνέχεια τη μετέφερε με το αυτοκίνητο του στην πόλη του Ρεθύμνου όπως του είχε ζητήσει η ίδια.

Μετά από αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης, αναβλήθηκε η δίκη Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων που είχε προγραμματιστεί για τις 21 Οκτωβρίου 2019.

Πέντε μήνες μετά την εξαφάνισή της Βουλγάρας, τον Σεπτέμβριο του 2018 οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου συνέλαβαν τον σύντροφό της Τόνια Ζόεβα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Ο 60χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, οι οποίοι δεν πείστηκαν από τα λεγόμενα του.

Η νεαρή μητέρα, το απόγευμα της Παρασκευής 11 Μαΐου 2018 που εξαφανίστηκε, πήγε για μπάνιο με μία φίλη της. Εκεί τη συνάντησε ο κατηγορούμενος και κατέληξαν μαζί στο σπίτι του στο χωριό Χουμέρι Ρεθύμνου.

Αρχικά προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τις έρευνες. Ισχυρίστηκε στις φίλες της πως η ίδια του ζήτησε να τη μεταφέρει στο Ρέθυμνο για να πάει στο σπίτι ενός Σύριου με τον οποίο διατηρούσε παλιότερα σχέσεις.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.