Τσιτσιπάς, ATP Finals: Πώς το σηκωσε. Τελευταίος πόντος, κατέρρευσε, τραβούσε τα μαλλιά [video]

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγραψε ιστορία και κατέκτησε το ATP Finals στο Λονδίνο!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε στο Λονδίνο την κούπα απέναντι στον Τιμ (2-1 σετ) και φέρνει… το πρώτο ATP Finals στην Ελλάδα.

Ο 21χρονος Eλληνας τενίστας ήταν ο κορυφαίος στην εβδομάδα των κορυφαίων στο Λονδίνο και δίκαια έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου μετά από ένα τελικό θρίλερ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρέλαβε το τρόπαιο και αφού πρώτα έδωσε συγχαρητήρια στον Ντόμινικ Τιμ τόνισε: “Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα του.

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη σας. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Το χρωστάω σε σας. Ελπίζω να ευχαριστηθήκατε και εσείς όλα τα παιχνίδια”.

Eπίσης, αποθέωσε τον Αυστριακό δηλώνοντας:

“Πολλά συγχαρητήρια στον Ντόμινικ. Είσαι έμπνευση για εμένα και για πολλούς άλλους στο χώρο του τένις. Έγινε μια πολύ όμορφη μάχη για το άθλημά μας. Πολλά συγχαρητήρια στον αντίπαλό μου για τη σκληρή δουλειά που έχει κάνει όλη τη χρονιά”.

Στη συνέχεια, ο Τσιτσιπάς είπε: «Νιώθω απίστευτα που κρατάω αυτό το τρόπαιο. Ευχαριστώ την ομάδα μου, τον πατέρα μου και τον αντζέντη μου για την στήριξη.

Αυτό το τουρνουά ήταν φανταστικό και τόσο ξεχωριστό για εμένα. Δεν έχω λάβει ποτέ ξανά τόση αγάπη και στήριξη από τον κόσμο. Ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας το χρωστάω στον κόσμο που με στήριξε»

Η στιγμή που σηκώνει ο Τσιτσιπάς το τρόπαιο:

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε με 2-1 σετ τον Ντομινίκ Τιμ και κατέκτησε το ATP Finals.

Σε ένα τελικό θρίλερ ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε με 2-1 σετ τον Αυστριακό. Δείτε τον τελευταίο πόντο του Ελληνα τενίστα στο 3ο σετ του τελικού και τον πανηγυρισμό για το τρόπαιο.

Μετά τη νίκη ο Τσιτσιπάς δεν άντεξε, έπεσε στα γόνατα και μετά στο έδαφος μιας και δεν μπορούσε να αντέξει την συγκίνηση της στιγμής.

Το βίντεο με τον Τσιτσιπά

Η στιγμή που τελειώνει ο τελικός ανάμεσα στον Τσιτσιπά και τον Τιμ:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.