Κόμπι Μπράιαντ: Το απίστευτο tweet που προέβλεψε τον θάνατό του. Αναβλήθηκε όλο το NBA [video]

Viral έχει γίνει το απίστευτο tweet που προέβλεψε με ανατριχιατική ακρίβεια τον τρόπο θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ.

Τι έλεγε το tweet;

Ακούγεται απίστευτο, αλλά τον Νοέμβριο του 2012 χρήστης του twitter είχε προβλέψει ότι ο Κόμπι Μπράιαντ θα χάσει τη ζωή του από συντριβή ελικοπτέρου.

Όταν στις 13 Νοεμβρίου 2012 ο χρήστης του twitter .noso (@dotnoso) έκανε την συγκεκριμένη ανάρτηση για τον Κόμπι Μπράιαντ, σχεδόν κανείς δεν είχε ασχοληθεί μαζί του.

«Ο Κόμπι Μπράιαντ θα καταλήξει νεκρός από πτώση ελικοπτέρου…» ανέφερε στο ‘τιτίβισμα’ του, το οποίο πλέον έχει γίνει viral με τον ίδιο να ζητά… συγνώμη για την ανατριχιαστική πρόβλεψη του που βγήκε αληθινή.

Την αναβολή των προγραμματισμένων αγώνων του ΝΒΑ αποφάσισε η διοργανώτρια αρχή του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη, ως ελάχιστο φόρο τιμής στην τραγική είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ.

Ο παγκόσμιος αθλητισμός θρηνεί την απώλεια του Κόμπε Μπράιαντ στην ηλικία των 41 ετών μετά την συντριβή του ελικόπτερου στο οποίο ήταν επιβιβασμένος.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα αμερικανικά media το NBA αποφάσισε να αναβάλει όλους τους σημερινούς αγώνες, ωστόσο αυτή την ώρα στο Ντένβερ οι Χιούστον αντιμετωπίζουν τους Νάγκετς.

Οι αγώνες που αναβλήθηκαν είναι οι εξής:

Ατλάντα Χοκς – Ουάσινγκτον Γουίζαρντς

Μέμφις Γκρίζλις – Φίνιξ Σανς

Νιου Όρλεανς Πέλικανς – Μπόστον Σέλτικς

Νιου Γιορκ Νικς – Μπρούκλιν Νετς

Ορλάντο Μάτζικ – Λος Άντζελες Κλίπερς

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς – Ιντιάνα Πέισερς

Οι δύο αγώνες που τελικά δεν αναβλήθηκαν, κι αυτό λόγω χρόνου, ήταν τα παιχνίδια Ντένβερ Νάγκετς – Χιούστον Ρόκετς και Σαν Αντόνιο Σπερς – Τορόντο Ράπτορς.

Κατά την παρουσίαση των ομάδων στην αναμέτρηση ανάμεσα στους Νάγκετς με τους Ρόκετς, οι παίκες εμφανίστηκαν με δάκρυα στα μάτια στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ.

Παγκόσμιο σοκ σκεπάζει ολόκληρο τον πλανήτη μετά το άκουσμα της είδησης του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ. Παρότι πάρθηκε η απόφαση για αναβολή των αγώνων της ημέρας στο ΝΒΑ, τα παιχνίδια Ντένβερ Νάγκετς – Χιούστον Ρόκετς και Σαν Αντόνιο Σπερς – Τορόντο Ράπτορς ξεκίνησαν κανονικά, αφού δεν ήταν δυνατόν να αναβληθούν.

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού οι παίκτες του Ντένβερ χωρίς να μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους, ξέσπασαν σε λυγμούς για τον Κόμπι Μπράιαντ κατά την παρουσιάση των ομάδων.

Μάλιστα, ενόσω είχε ξεκινήσει ο αγώνας, η κάμερα έπιασε τον Τάισον Τσάντλερ να είναι δακρυσμένος στον πάγκο και να κουνάει το κεφάλι του, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.