Πέθανε η 25χρονη Ραφαέλλα Παττίχη: Πώς βρήκε τραγικό θάνατο λίγο πριν τον γάμο της. Μηνύματα

Από τι πέθανε η Ραφαέλλα Παττίχη;

Η Ραφαέλλα Παττίχη είχε αρραβωνιστεί το καλοκαίρι του 2018 και προγραμμάτιζε τον γάμο της για το 2021.

Όμως δεν πρόλαβε να χαρεί. Την πρόλαβε ο χάρος στον δρόμο για το ιδιωτικό φροντιστήριο στο οποίο εργαζόταν στον Δήμο Σωτήρας.

Εκεί “έσβησε” η 25χρονη Ραφαέλλα Παττίχη, η οποία ενεπλάκη σε θανατηφόρο ατύχημα στον δρόμο Αυγόρου-Λιοπετριού που συνέβη γύρω στις τέσσερις και είκοσι το απόγευμα της Τρίτης 21 Ιανουαρίου 2020.

Οι μικροί μαθητές που περίμεναν μάταια την καθηγήτρια τους για την καθημερινή τους διδασκαλία, καθώς και οι συνάδελφοι της άτυχης νεαρής ανήρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα για την αγαπημένη τους καθηγήτρια, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Κύπρου και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Νεοελληνικής Φιλολογίας.

Ανάμεσα στα συντρίμμια του μοιραίου οχήματος το οποίο οδηγούσε η άτυχη Ραφαέλλα Παττίχη και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκκλινε της πορείας του, ανετράπη επανειλημμένα και κατέληξε σε παρακείμενο χωράφι, τα μέλη της Αστυνομίας που έσπευσαν στη σκηνή εντόπισαν φυλλάδια και βιβλία που προορίζονταν για την εργασία της Ραφαέλλας Παττίχη.

Σύμφωνα με μαρτυρία που κατέχουν οι Αρχές, το όχημα της νεαρής ακολούθησε “τρελλή” πορεία και ανετράπη επανηλειμμένα, ενώ άνθρωπος που έσπευσε να παράσχει βοήθεια στην οδηγό διαπίστωσε ότι δεν έφερε ζώνη ασφαλείας και εντοπίστηκε στο πίσω κάθισμα του μοιραίου οχήματος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.