Τάσος Μπουντούρης: Αγωνία για τον Ολυμπιονίκη μετά το τροχαίο. Εξελίξεις στην υγεία του

Ποια η κατάσταση υγείας του Τάσου Μπουντούρη;

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας, μεταφέρθηκε ο Τάσος Μπουντούρης, μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε το βράδυ της Δευτέρας στην παραλιακή, στο ύψος του Αλίμου.

Ο Τάσος Μπουντούρης τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τη Δευτέρα, στην παραλιακή, στο ύψος του Συμμαχικού Νεκροταφείου στον Αλιμο. Ο 65χρονος Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας επέβαινε σε μοτοσικλέτα και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες προσπάθησε να αποφύγει ένα αυτοκίνητο.

Όπως έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό, o Τάσος Μπουντούρης οδηγώντας τη μηχανή του επιχείρησε να αποφύγει ένα προπορευόμενο όχημα στην παραλιακή. Ωστόσο έχασε το έλεγχο της μηχανής και προσέκρουσε σε άλλο όχημα που βρισκόταν μπροστά του.

Μάλιστα, οδηγός του οχήματος πάνω στο οποίο έπεσε ο Τάσος Μπουντούρης ήταν ένας άλλος άνθρωπος του αθλητισμού, ο προπονητής κολύμβησης Νίκος Γέμελος.

Όπως είπε ο ίδιος, στο όχημα ήταν μαζί με τη σύζυγό του και την κόρη του. «Άκουσα έναν δυνατό θόρυβο και κάτι να με χτυπάει από πίσω. Στο αυτοκίνητο ήταν η γυναίκα μου και η κόρη μου. Δεν τραυματίστηκε κανείς μας. Κατέβηκα αμέσως κάτω», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Γέμελος μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Είδα τον συνεπιβάτη της μηχανής να είναι πάνω από τον Μπουντούρη χωρίς να ξέρω εκείνη τη στιγμή ότι ήταν ο Τάσος. Όταν πλησίασα πιο κοντά συνειδητοποίησα ότι ήταν εκείνος. Ήταν σοκ για μένα. Μαθαίνω ότι είναι σε σταθερή κατάσταση και εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά» συμπλήρωσε ο κ. Γέμελος.

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες:

Οι γιατροί ότι βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση, ωστόσο σημειώνουν ότι οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για την υγεία του Τάσου Μπουντούρη, καθώς συνεχίζει να βρίσκεται υπό μηχανική υποστήριξη η αναπνοή του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.