Βόμβα: Ποια κυριακάτικη εφημερίδα κλείνει ξαφνικά. Όλο το παρασκήνιο

Ποια κυριακάτικη εφημερίδα κλείνει;

Προς αναστολή έκδοσης η εφημερίδα «Νέα Σελίδα»;

Αν και ακόμη δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση, βέβαιο θεωρείται ότι η εβδομαδιαία εφημερίδα του Ομίλου Λιβάνη θα αναστείλει την έκδοση της και δεν θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Αυτό αναφέρει ρεπορτάζ της Αγγέλας Νταρζάνου στην «Αυγή» που συμπληρώνει:

Ήδη, οι εργαζόμενοι έχουν φύγει από τα γραφεία, από το απόγευμα της Τρίτης 25 Φεβρουαρίου, μετά από μήνυμα της διεύθυνσης της εφημερίδας, καθώς, όπως έγινε αντιληπτό, η Κυριακάτικη εφημερίδα δεν πρόκειται να εκδώσει άλλο φύλλο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν από τον μέτοχο της εταιρείας σήμερα Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου ή αύριο Πέμπτη.

Στους εργαζόμενους οφείλονται δεδουλευμένα δύο μηνών ενώ υπάρχει ανησυχία και για τους όρους αναστολής της έκδοσης, την καταβολή των χρωστούμενων από δεδουλευμένα, επιδόματα αδείας κλπ.

Σημειώνεται ότι η εφημερίδα απασχολεί περισσότερους από 40 εργαζόμενους ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που οι εργαζόμενοι έρχονται αντιμέτωποι με καθυστέρηση στις πληρωμές.

Η εφημερίδα εκδόθηκε ως κυριακάτικο φύλλο τον Ιούνιο 2017 και έχει κλείσει δύο χρόνια και οκτώ μήνες ζωής.

Από τον περασμένο Ιούνιο η εφημερίδα ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ σε μια προσπάθεια να κρατήσει την κυκλοφορία της κυκλοφορούσε στα περίπτερα από το Σάββατο με τους ιθύνοντες να ευελπιστούν σε κυκλοφοριακή ανάκαμψη αφού η εφημερίδα θα έμενε στα σημεία πωλήσεων για δύο ημέρες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.