Η άγνωστη κόρη του Βουτσά και η περίφημη Θεανώ που δεν έχετε δει ποτέ. Γιατί ζουν στη σκιά του

Ποια η άγνωστη κόρη του Κώστα Βουτσά;

Ο Κώστας Βουτσάς τιμά πάντα τους δημοσιογράφους. Και όταν δίνει συνεντεύξεις είναι ένας χείμαρρος ειλικρίνειας και αγάπης, αλλά και πολύ αποκαλυπτικός για την προσωπική του ζωή.

Γι΄ αυτό μέχρι σήμερα νομίζαμε πως γνωρίζουμε τα πάντα γι΄ αυτόν. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Είναι γνωστό ότι ο 88χρονος σήμερα Κώστας Βουτσάς έχει κάνει τρεις γάμους με τελευταίο αυτόν με την Αλίκη Κατσαβού με την οποία απέκτησε τον 3χρονο μοναχογιό του, Φοίβο.

Ο πρώτος γάμος του ήταν με την Έρρικα Μπρόγιερ που έφυγε πρόσφατα και εντελώς ξαφνικά από τη ζωή, μετά από μια σύντομη μάχη με έναν άγριο, επιθετικό καρκίνο. Καρπός του μεγάλου αυτού έρωτα η Σάντρα Βουτσά, η πρωτότοκη κόρη του.

Ασφαλώς, την Έρρικα Μπρόγιερ την γνώριζαν ακόμη κι τα μικρά παιδιά, όχι όμως και την περίφημη Θεανώ. Τη δεύτερη γυναίκα του στην οποία ο Βουτσάς αναφερόταν σε κάθε του συνέντευξη, αλλά δεν την είχαμε δει ποτέ! Δεν ξέραμε πως είναι το πρόσωπό της!

Μαζί της, ο κοσμαγάπητος ηθοποιός απέκτησε άλλες δυο κόρες: την επίσης ηθοποιό Θεοδώρα Βουτσά που τη μάθαμε μέσα από τις συμμετοχές της σε κάποιες σειρές και παραστάσεις, αλλά στη συνέχεια τη χάσαμε γιατί απογοητεύτηκε και μετανάστευσε στην Ολλανδία όπου δημιούργησε οικογένεια, κάνοντας όμως σημαντικές θεατρικές δουλειές.

Με τη Θεανώ Παπασπύρου απέκτησε, όμως και τη Νικολέττα. Ένα κορίτσι που βαδίσει στα χνάρια της μητέρας της και που δεν έχουμε δει σχεδόν ποτέ το πρόσωπό της.

Αυτές είναι οι άγνωστες γυναίκες της ζωής του Κώστα Βουτσά:

(Αριστερά η Νικολέττα, δεξιά η Θεοδώρα και στη μέση η μητέρα τους, η περίφημη Θεανώ).

Όπως μάθαμε, πριν από τρία χρόνια η Νικολέττα τον έκανε παππού φέρνοντας στον κόσμο ένα πανέμορφο κοριτσάκι, την Κρινιώ και ζει μια ήσυχη και μακριά από τα φώτα ζωή, καθώς απεχθάνεται τη δημοσιότητα όπως και η μητέρα της.

Ο Βουτσάς υπήρξε και παραμένει λάτρεις των γυναικών. Και έει σχέσεις αγάπης με όλες τις πρώην του, τις οποίες ‘όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος, τις έχει προικίσει όλες! Αν και λίγο… άπιστος ως σύντροφος, εντούτοις ήταν και είναι ένας στοργικός και δοτικός πατέρας που λατρεύει όλα του τα παιδιά και δεν τα ξεχώρισε ποτέ, είτε είναι στα φώτα, είτε όχι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.