Κυνική ομολογία από συνοδηγό Κυριάκου Κουκουλομάτη: «Χτυπήσαμε τον 25χρονο, μπήκαμε στο αυτοκίνητο και…»

Τι ομολόγησε η συνοδηγός του 40χρονου Κυριάκου Κουκουλομάτη;

Στην τροχαία Ελληνικού παρουσιάστηκε χθες, Δευτέρα, η συνοδηγός του 40χρονου Κυριάκου Κουκουλομάτη, του οδηγού της μαύρης Corvette που έκοψε το νήμα της ζωής του 25χρονου Νάσου Καρανίνα τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με το Star, η νεαρή γυναίκα κατά την κατάθεσή της ισχυρίστηκε ότι δεν αντιλήφθηκε τον οδηγό της Corvette να κάνει κόντρες στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

«Κατάλαβα ότι έκανε κάποιον ελιγμό, για να αποφύγει ένα προπορευόμενο αυτοκίνητο και τότε έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να παρασύρει τον άτυχο 25χρονο μοτοσικλετιστή. Είμαι σοκαρισμένη, μπήκαμε στο αυτοκίνητο και φύγαμε», ανέφερε η συνοδηγός.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο 40χρονος Κυριάκος Κουκουλομάτης χτύπησε τον 25χρονο Νάσο, εγκατέλειψε το όχημα στο σημείο και τράπηκε σε φυγή μπαίνοντας σε αυτοκίνητο φίλου του που ακολουθούσε.

Οι Αρχές έχουν εστιάσεις τις έρευνές τους στον εντοπισμό του φίλου του Κυριάκου Κουκουλομάτη που τον ακολουθούσε και τον εξαφάνισε από το σημείο.

Η υπόθεση, λένε ανώτατοι αξιωματικοί, θα ψαχτεί μέχρι τέλους έτσι ώστε να αποδοθούν ευθύνες στον οδηγό της Corvette αλλά και σε αυτούς που τον βοήθησαν καθώς είναι αδιανόητο το 2020, στην καρδιά της πρωτεύουσας να λαμβάνουν χώρα τέτοια γεγονότα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.