Μάρθα Καραγιάννη: Βγήκε η διάγνωση για το πρόβλημα υγείας. Από τι πάσχει

Ποια τα νεότερα για το πρόβλημα υγείας της Μάρθας Καραγιάννη;

Εδώ και λίγες ημέρες η αγαπημένη ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου Μάρθα Καραγιάννη νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Το μεσημέρι της Τρίτης (18/02), στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο φίλος της και γνωστός ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας, ανέφερε τι ακριβώς συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας της.

«Η Μάρθα Καραγιάννη είχε πυρετό 1,5 μέρα. Μου τηλεφώνησε πριν λίγες ημέρες η Ντόρα Δούμα και μου είπε ότι η Μάρθα είχε πυρετό, έχει πόνο στη δεξιά κοιλία και μια τάση για εμετό.

Της είπα να πάρει ένα αντιπυρετικό. Ο πυρετός δεν έπεφτε αλλά δεν ήταν ένας ανησυχητικός πυρετός», ανέφερε ο Δημήτρης Σούρας.

«Όταν έχουμε κάποια ηλικία πρέπει να προσέχουμε. Είπαμε λοιπόν ότι πρέπει να μπούμε σε κάποια κλινική.

Επέλεξε η Ντόρα Δούμα που είναι ο φύλακας άγγελός της και τη μεταφέραμε σε μια ιδιωτική κλινική. Κάναμε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.. και σε λίγες μέρες ο πυρετός έπεσε», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σούρας.

Και πρόσθεσε: «Έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και τελικά βγήκε η διάγνωση. Η διάγνωση είναι χολοκυστίτιδα, μια φλεγμονή της χολής. Αυτή η φλεγμονή θεραπεύεται με φαρμακευτική αγωγή».

Η κατάσταση της υγείας της ηθοποιού βαίνει καλώς και σύμφωνα με τον Δημήτρη Σούρα, η Μάρθα Καραγιάννη βρίσκεται σε άριστα ιατρικά χέρια και κάθε μέρα ρωτάει πότε θα γυρίσει στο σπίτι της

Στη συνέχεια μίλησε και η ίδια η Μάρθα Καραγιάννη σε τηλεφωνική επικοινωνία «Καλημέρα, σας ευχαριστώ πολύ» είπε η αγαπημένη ηθοποιός, απαντώντας στις ευχές για περαστικά, ενώ στη συνέχεια το λόγο πήρε η καλή της φίλη Ντόρα Δούμα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.