Σάλος με δήλωση Μπαλάσκα: «Είναι όμορφος, θα περάσει ωραία στη φυλακή» – Έξαλλος Παπαδάκης [video]

Ποια η χυδαία δήλωση του Σταύρου Μπαλάσκα που προκάλεσε σάλο;

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 29χρονος αστυνομικός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για ληστείες κατ’ εξακολούθηση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Λίγο πριν από τη σύλληψή του είχε διαπράξει δύο ένοπλες ληστείες σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Περιστέρι και σε περίπτερο στο Γαλάτσι, από όπου αφαίρεσε συνολικά 690 ευρώ.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι από τον περασμένο Δεκέμβρη είχε διαπράξει άλλες εννέα ένοπλες ληστείες σε οκτώ πρατήρια υγρών καυσίμων και σε περίπτερο, σε Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Ηλιούπολη και Γαλάτσι, από όπου αφαίρεσε συνολικά περίπου 4.400 ευρώ.

Με χυδαίους υπαινιγμούς σχολίασε στον ΑΝΤ1 τη σύλληψη του αστυνομικού που είχε διαπράξει 11 ληστείες, ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας, ο οποίος έχει προκαλέσει ξανά αντιδράσεις με τις δηλώσεις του.

«Κοιτάχτε, εγώ πήρα τηλέφωνο και ρώτησα για την εξωτερική του εμφάνιση και μου είπαν ότι είναι όμορφος.

Θα μου πείτε τώρα, γιατί το λες Μπαλάσκα αυτό; Γιατί όταν είσαι όμορφος και είσαι και αστυνομικός -να το ακούν και οι συνάδελφοι- και πας φυλακή, περνάς ωραία. Θα περάσει πάρα πολύ ωραία μέσα στη φυλακή αυτός», σχολίασε.

«Αυτό που λέτε είναι σοκαριστικό», ήταν η αντίδραση του παρουσιαστή Γιώργου Παπαδάκη, τονίζοντάς του ότι ήταν «φάουλ» αυτό που είπε. «Δεχόσαστε και μάλιστα το είπατε και με έπαρση, ότι επειδή είναι και νοστιμούλης μόλις πάει στις φυλακές θα τον βολέψουνε».

«Γίνεται αυτό», απάντησε ο Μπαλάσκας, με τον παρουσιαστή να του λέει «Και τι; Θα το επιβραβεύσουμε;». «Δεν το επιβραβεύω, σας είπα ότι είναι αναπόφευκτο», κατέληξε ο συνδικαλιστής με το πάνελ της εκπομπής να αντιδρά επίσης στους υπαινιγμούς του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.