Έτσι σκότωσαν τον Νάσο Καρανίκα: Η στιγμή του φρικτού τροχαίου στη Βουλιαγμένη. Βίντεο σοκ

Δείτε βίντεο από το σημείο της τραγωδία που έπεσε νεκρός ο Νάσος Καρανίκας

Συγκλονίζει το πανελλήνιο το φρικτό τροχαίο που σημειώθηκε την Τετάρτη (19/02) στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος της Γλυφάδας.

Ένα πολυτελές, μαύρο, σπορ αυτοκίνητο κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο ρεύμα προς Αθήνα κάνοντας – σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες – «σφήνες» ανάμεσα στα αυτοκίνητα.

Στο ύψος της Γλυφάδας ο χρόνος σταματά… Ο ασυνείδητος οδηγός χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, πιθανόν από την υπερβολική ταχύτητα, χτύπά αρχικά ένα αυτοκίνητο που ήταν δίπλα του και στη συνέχεια παρασέρνει τη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο 25χρονος Νάσος Καρανίκας, που κινούνταν στη δεξιά λωρίδα.

Το αποτέλεσμα, τραγωδία. Ο νεαρός χτυπά σε κολόνα και καταλήγει αιμόφυρτος στην άσφαλτο. Η τρελή πορεία του αυτοκινήτου δεν σταματά εκεί… καταλήγει στον παράδρομο της Βουλιαγμένης, με τον ασυνείδητο οδηγό να εγκαταλείπει το αυτοκίνητο και να εξαφανίζεται.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία, δεν υπάρχει πουθενά ένδειξη φρεναρίσματος από το πολυτελές αυτοκίνητο, γεγονός που δείχνει ότι ενδεχομένως ο δράστης να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει το φρικτό τροχαίο.

Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές και πολύ σκληρές:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.