Πάτρα: Αυτή είναι η 27χρονη Ειρήνη, η μητέρα του νεκρού βρέφους. Αποκαλύψεις σοκ [φωτο]

Ποια η 27χρονη Ειρήνη, μητέρα του νεκρού βρέφους στη Πάτρα;

H 27χρονη Ειρήνη Ν. οδηγήθηκε χθες στον Εισαγγελέα Πατρών και της απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ο δικηγόρος της Γιάννης Αποστολόπουλος ζήτησε να απαγγελθεί κατηγορία για παιδοκτονία, κάτι το οποίο δεν έγινε δεκτό. Η κατηγορία είναι η πιο βαριά κατά την δικαιοσύνη.

Η 27χρονη Ειρήνη δεν μπορούσε εύκολα να μιλήσει. Πολλές φορές ψέλλιζε. Δήλωσε ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει το παιδί της. Ηταν σε σύγχυση.

Περιφερόταν στην Πάτρα με το αυτοκίνητό της. Έφτασε μέχρι τα Βραχνέικα. Γύρισε πίσω. Και τότε της ήρθε στο μυαλό η σκέψη να αφήσει το παιδί στην άκρη της παραλίας στην Πλαζ.

Δυστυχώς το κύμα παρέσυρε το βρέφος και ο θάνατός του επήλθε από πνιγμό.

«Μετά το τέλος της νεκροψίας προέκυψε ως αιτία θανάτου ο πνιγμός εντός θαλασσίου ύδατος. Πρόκειται για ένα κοριτσάκι 2 ημερών το οποίο δεν φέρει κανένα άλλο ίχνος κακοποίησης στο σώμα του» δηλώνει στον «Κόσμο» η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα.

Σε σχέση με τον χρόνο θανάτου, η ιατροδικαστής δήλωσε ότι δεν μπορεί να πει κάτι καθώς δεν έγινε αυτοψία στον χώρο. Η 27χρονη Ειρήνη προσερχόμενη στα δικαστήρια ρωτήθηκε από δημοσιογράφους αν έχει να πει κάτι. Αρνήθηκε να πει το παραμικρό!

Η 27χρονη Ειρήνη έχει ασχοληθεί με την κομμωτική, ενώ εδώ και μερικούς μήνες εργαζόταν εποχικά σε ένα ξενοδοχείο στην Βλασία των Καλαβρύτων.

Θα απολογηθεί την Δευτέρα στην ανακρίτρια. Διαμενει στα Ζαρουχλέικα, ενώ εργαζόταν για έξι μήνες σε κομμωτήριο στην Ηρώων Πολυτεχνείου.

Η σελίδα της στο facebook είναι γεμάτη όμορφες φωτογραφίες ενώ σε κάποια φαίνεται και ο σύντροφός της. Ο οποίος εργαζόταν στην Ρόδο σε τουριστική επιχείρηση (εποχικά).

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.