Κώστας Βουτσάς: Το 1ο ιατρικό ανακοινωθέν. Το ανθεκτικό μικρόβιο και ο διπλός κίνδυνος

Τι αναφέρει το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Κώστα Βουτσά;

«Ο κ. Κώστας Βουτσάς διακομίσθηκε επειγόντως στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 και εισήχθη στην Καρδιολογική Μονάδα, με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και αναπνευστικής του λειτουργίας”, αναφέρει χαρακτηριστικά το νοσοκομείο.

Και συνεχίζει το Αττικόν για την μάχη που δίνει ο αγαπημένος ηθοποιός, Κώστας Βουτσάς:

«Ο ασθενής διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε το ίδιο βράδυ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, όπου συνεχίζει να παραμένει σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, με παράλληλη αντιμετώπιση όλων των συνοδών ιατρικών του προβλημάτων.

Ο Διοικητής του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ»

Σπυρίδων Αποστολόπουλος».

Ο Κώστας Βουτσάς παραμένει για τρίτη ημέρα στην εντατική μονάδα του νοσκομείου “Αττικόν” με τους συγγενείς του να δηλώνουν αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του. Όλοι μας εκπίζουμε ο αγαπημένος μας ηθοποιός να το ξεπεράσει. Όμως υπάρχουν δυο αντικειμενικές δυσκολίες.

Η πρώτη; Το ανθεκτικό μικρόβιο. Είναι γεγονός πώς η μηχανική υποστήριξη δεν μπήκε τυχαία. Ούτε μπήκε απο τους γιατρούς για να το ξεπεράσει γρήγορα. Μπήκε για να βοηθήσει τον οργανισμό του να αντισταθεί στη λοίμωξη. Βλέπετε είναι αναγκαίο σε ασθενείς τόσο μεγάλης ηλικίας.

Η δεύτερη είναι ο φόβος των νοσοκομειακών λοιμώξεων.

Το σίγουρο είναι πως η καρδιά του Κώστα Βουτσά αντέχει… και αυτό είναι το μόνο καλό στην περιπέτεια του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.