Γιώργος Λιανός: Πότε και γιατί τον χώρισε η άτυχη Πολυξένη Μπέρδου. Τι της έκανε ο φονιάς-αστυνομικός

Ποιος είναι ο αστυνομικός Γιώργος Λιανός και γιατί τον είχε χωρίσει η άτυχη Πολυξένη;

Σοκ έχει προκαλέσει το διπλό έγκλημα στην κάτω Κηφισιά με δράστη αστυνομικό που υπηρετεί στην Τροχαία Νέας Ιωνίας και θύματα την πρώην σύζυγό του και μια φίλη της, τις οποίες εκτέλεσε εν ψυχρώ το απόγευμα της Τετάρτης έξω από σούπερ μάρκετ.

Οι δυο γυναίκες βγήκαν από το σούπερ μάρκετ όπου εργάζονταν για να κάνουν ένα τσιγάρο. Ο Γιώργος Λιανός παραμόνευε και τις πυροβόλησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι σχέσεις ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι δεν ήταν καλές. Ο αστυνομικός Γιώργος Λιανός ορισμένες φορές γινόταν επιθετικός και βίαιος απέναντι στην άτυχη Πολυξένη Μπέρδου.

Ο συζυγοκτόνος αστυνομικός Γιώργος Λιανός γνώριζε το πρόγραμμα εργασίας της πρώην γυναίκας του στο σούπερ μάρκετ, όπως και το αυτοκίνητο της φίλης της, και έτσι περίμενε την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να χτυπήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός Γιώργος Λιανός ήταν γνώριμος στους συναδέλφους της πρώην συζύγου του, καθώς κάθε τόσο πήγαινε στην εργασία της και της δημιουργούσε προβλήματα μιας και η άτυχη Πολυξένη τον είχε διώξει από κοντά της.

Ο συζυγοκτόνος υπαρχιφύλακας:

Ο αστυνομικός, ο οποίος είχε αποκτήσει δύο παιδιά, ηλικίας 5 και 8 ετών, με την πρώην σύζυγό του, είδε τις δύο γυναίκες να βγαίνουν απο το κτήριο και να πηγαίνουν στο αυτοκίνητο της φίλης της πήρε το όπλο του και πυροβόλησε προς το μέρος τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άντρες του εγκληματολογικού περισυνέλεξαν τουλάχιστον δέκα κάλυκες από σημείο του άγριου φονικού.

Η άτυχη πρώην σύζυγος αστυνομικού Πολυξένη Μπέρδου:

Συντετριμμένοι και σοκαρισμένοι συγγενείς και φίλοι των δύο γυναικών:

Συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς και οι συνεργάτες των δύο θυμάτων αφού δεν μπορούν να πιστέψουν πως από την μια στιγμή στην άλλη δεν θα τις ξαναδούν.

Ήδη το Facebook έχει κατακλυστεί από μηνύματα αγάπης για τις δύο γυναίκες, τα οποία λυγίζουν και τις πιο σκληρές καρδιές.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.