Κορονοϊός Ελλάδα: 5 νεκροί σε λίγες ώρες, σύνολο 37. Ποιοι είναι, ηλικίες, περιοχές

Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών από κορονοϊό στην Ελλάδα

Το μεσημέρι της Κυριακής (29/03), ο αριθμός των νεκρών κορονοϊό στην Ελλάδα έχει φτάσει στους 37 καθώς έγινε γνωστό ότι εντός των τελευταίων ωρών έχασαν τη μάχη για τη ζωή πέντε άνθρωποι.

Τα πέντε αυτά τελευταία θύματα του κορονοϊού, νοσηλεύονταν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, τελευταίο θύμα είναι ένας 40χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στο «Αττικόν» με σοβαρό υποκείμενο νόσημα.

Νωρίτερα σήμερα, είχε γίνει γνωστό ότι την τελευταία τους πνοή άφησαν δύο 65χρονοι, ένας ο οποίος νοσηλευόταν στο «Σωτηρία» κι ένας στο «ΑΧΕΠΑ» της Θεσσαλονίκης.

Επίσης κατέληξαν μια γυναίκα στο «Σισμανόγλειο» κι ένας 77χρονος από την Ξάνθη, ο οποίος νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Τρίτος νεκρός στην Ξάνθη:

Ο άτυχος ηλικιωμένος από την Ξάνθη, είχε μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και έχασε τη μάχη μέσα στη νύχτα. Πρόκειται για τον τρίτο θάνατο ασθενούς με κορονοϊό στην περιοχή της Ξάνθης. Είχαν προηγηθεί ένας ηλικιωμένος άνδρας από τον Εχίνο κι ένας 46χρονος στρατιωτικός από το Κουτσό.

Την ίδια στιγμή η λίστα των κρουσμάτων που καταγράφονται στην πόλη αυξάνεται, καθώς δύο ακόμη στρατιωτικοί βρέθηκαν θετικοί, σύμφωνα με το xanthinea.gr.

Υπενθυμίζεται ότι ο Εχίνος βρίσκεται από την Τετάρτη (25/03) σε καθεστώς υψηλής καραντίνας, ενώ σε καραντίνα έχουν τεθεί και φοιτητές που έχουν επιστρέψει από την Τουρκία και φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο της Ξάνθης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.