Κορονοϊός: Δεν φαντάζεστε τι ξεπουλάει στα sεx shops εν μέσω πανδημίας. Απίστευτο

Τι ξεπουλάει στα sεx shops εν μέσω κορονοϊού;

Κορονοϊός: Οι Ρώσοι μέσα σε συνθήκες πανδημίας του κορονοϊού, η οποία έχει αγγίξει την χώρα τους χωρίς να έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, άρχισαν να αγοράζουν τα λεγόμενα προϊόντα 18+ για ενήλικες, που προσφέρουν τα sεx shop, προφυλακτικά, λιπαντικά, sεx toys αλλά και στολές, ανεβάζοντας θεαματικά τις πωλήσεις τους στις οποίες κυριαρχούν οι στολές νοσοκόμων, δείχνοντας κατά αυτόν τον τρόπο πώς ετοιμάζονται να ζήσουν στην απομόνωση.

Τον Μάρτιο οι πωλήσεις τέτοιων ειδών στο διαδικτυακό κατάστημα Ozon αυξήθηκαν κατά 300% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του περασμένου χρόνου, γράφει το BBC στην ρωσική του ιστοσελίδα.

Οι αναλυτές της Ozon τους οποίους επικαλείται, επισημαίνουν ότι παρότι οι πωλήσεις σ’ αυτά τα είδη φτάνουν στο πικ τους την ημέρα των ερωτευμένων του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φεβρουαρίου και την Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου και εν συνεχεία πέφτουν, σήμερα εξακολουθούν να διατηρούνται στα ίδια επίπεδα με τις δύο αυτές εορτές.

Ενώ την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου οι Ρώσοι αγόραζαν συνήθως δαντελωτά κόκκινα φορέματα, σήμερα την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού, αγοράζουν την στολή της νοσοκόμας.

Οι πωλήσεις μάλιστα σε στολές νοσοκόμας αυξήθηκαν δυόμιση φορές σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Αυξήσεις κατά 80% στις πωλήσεις παρουσιάζουν και τα διάφορα ερωτικά παίγνια σε σχέση με το προηγούμενος έτος.

Το διαδικτυακό κατάστημα AliExpress Russia, κατέγραψε επίσης αυξήσεις στις πωλήσεις προϊόντων 18+. Τον Μάρτιο οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 20% σε σχέση με τον Φεβρουάριο, δηλώνει το γραφείο τύπου της εταιρείας, αποδίδοντας την αύξηση αυτή στις συνθήκες απομόνωσης που επιβάλλονται.

Η ζήτηση σε παιχνίδια του sεx δεν αυξήθηκε μόνο στην Ρωσία εξαιτίας του κορονοϊού. Η γερμανική εταιρεία κατασκευής τέτοιων ειδών Womanizer ανέφερε ότι από τη 1η Ιανουαρίου έως τις 6 Μαρτίου οι πωλήσεις των προϊόντων της αυξήθηκαν κατά 50% περισσότερο από τις προβλεπόμενες.

Αλλά και στην Ιταλία και στις ΗΠΑ , παράλληλα με την Κίνα, οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 60% περισσότερο των προβλεπόμενων πωλήσεων.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.