Ώρες αγωνίας για Κοντομηνά: Τι συμβαίνει με την υγεία του

Τι συμβαίνει με την υγεία του Δημήτρη Κοντομηνά;

Ο 64χρονος Μανώλης Μαλέλης, επί σειρά ετών πρόεδρος του ομίλου του Alpha, δεξί χέρι και στενός φίλος του Δημήτρη Κοντομηνά, έφυγε από τη ζωή στο ΑΧΕΠΑ νικημένος από τον κορονοϊό.

Όπως λένε οι πληροφορίες, ήταν ο μοναδικός άνθρωπος από το πρώην εργασιακό περιβάλλον του άλλοτε πανίσχυρου επιχειρηματία, που είχε πρόσβαση σε αυτόν και επικοινωνούσε μαζί του όσο αυτό ήταν δυνατόν.

Ο θάνατός του επαναφέρει το μυστήριο για την τύχη του Κοντομηνά ο οποίος παραμένει “χαμένος”, χωρίς κανείς να γνωρίζει με βεβαιότητα αν παραμένει νοσηλευόμενος σε σουίτα του «Υγεία»-όπου και εισήχθη για δεύτερη φορά το τελευταίο διάστημα ή εάν έχει επιστρέψει στη βίλα του στη Βαρυμπόμπη όπου, όπως λέγεται, έχει στηθεί ολόκληρη νοσοκομειακή μονάδα για την εξυπηρέτηση των αναγκών του.

Όπως και να χει ο φόβος της Μαρίας της κόρης του είναι μεγάλος μιας και με την πανδημία η πιθανότητα να κολλήσει τον ιό ο πατέρας της είναι μεγάλη.

Γι΄αυτό και πλέον οι επαφές του είναι ελάχιστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες πέραν των δύο γιατρών που τον κουράρουν και τον προσωπικών νοσηλευτριών του επιχειρηματία ΚΑΝΕΙΣ άλλος δεν έχει επαφή μαζί του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.