Κορονοϊός: Η πρόταση κλειδί του Μπιλ Γκέιτς. «Με αυτές τις 3 κινήσεις θα νικήσουμε τον ιό»

Ποιες 3 κινήσεις προτείνει ο Μπιλ Γκέιτς για την καταπολέμησή του κορονοϊού;

Με άρθρο του, ο ιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς, εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο η ανθρωπότητα θα κερδίσει τον κορονοϊό.

Σε νέα προειδοποίηση σχετικά με τον κίνδυνο του κορονοϊού προχώρησε ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς.

Με άρθρο του στη Washington Post έκανε έκκληση για πιστή τήρηση της καραντίνας σε εθνικό επίπεδο, τη στιγμή που τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη χώρα αγγίζουν τις 200.000.

Στο άρθρο με τίτλο «Έτσι θα κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο έναντι του κορονοϊού», προέτρεψε εκ νέου να σταματήσουν όλες οι δραστηριότητες, παντού.

Με τρεις κινήσεις, μέσω του άρθρου του, εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο η ανθρωπότητα θα καταφέρει να βγει νικήτρια από τον κορονοϊό.

Ο Μπιλ Γκέιτς, που έχει επικεντρωθεί πλέον στο φιλανθρωπικό του έργο, έθεσε τρεις άξονες πάνω στους οποίους πρέπει να στηριχθεί η «μάχη» κατά του κοροναϊού στις ΗΠΑ.

Στην «παύση» των δραστηριοτήτων σε όλη την επικράτεια, δηλαδή σε γενικό lockdown όλης της χώρας.

Στην αύξηση των διαγνωστικών ελέγχων, δηλαδή να γίνονται τεστ για τον covid-19 σε πολύ μεγαλύτερο πληθυσμιακό δείγμα.

Και τέλος στην «υιοθέτηση μιας προσέγγιση που θα στηρίζεται σε δεδομένα για την ανάπτυξη θεραπειών και ενός εμβολίου», δηλαδή να εμβολιαστούμε όταν θα έχει εμφανιστεί το εμβόλιο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.