Σάλος με Μπαλαούρα: Ανέβασε φωτογραφία με τον Γλέζο ετοιμοθάνατο [φωτο]

Τι είπε ο Μάκης Μπαλαούρας για την φωτογραφία που ανέβασε με τον Μανώλη Γλέζο;

Οργή προκάλεσε η ανάρτηση του Μάκη Μπαλαούρα στην προσωπική του ιστοσελίδα, η οποία συνοδευόταν από μια selfie φωτογραφία του με τον ετοιμοθάνατο Μανώλη Γλέζο.

Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα με τίτλο «Ο Κομαντάντε Μανώλης Γλέζος», το κείμενο του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ συνοδευόταν από μία φωτογραφία του Μπαλαούρα με τον Γλέζο, στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν ο δεύτερος.

Η επίμαχη φωτογραφία:

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε στα social media, o Μάκης Μπαλαούρας έσπευσε να… μαζέψει τα ασυμμάζευτα, τονίζοντας ότι η φωτογραφία δεν ήταν selfie, ενώ ζήτησε και συγγνώμη.

Μπαλαούρας: Συγγνώμη, δεν ήταν selfie, έκανα τραγικό λάθος:

«Για photo με Γλέζο. δεν ήταν selfie. Ζητώ, ειλικρινά ταπεινά συγνώμη. Αναλαμβάνω απόλυτα ευθύνη. Έκανα τραγικό λάθος. Ήταν η τελευταία συζήτηση με Μανώλη, ήθελα να πιστοποιήσω τα λεγόμενα του. Είμαι συντετριμμένος», τόνισε αρχικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

«Ήταν καταβεβλημένος σωματικά, αλλά ζωηρός, δε το έβαζε κάτω & είπε τι πρέπει να κάνουμε για να μη ξεχαστούν οι οφειλές της Γερμανίας κτλ. Τον άφησα αναπτερωμένος & αισιόδοξος, από ζωηρότητα πνεύματος του. Ίσως κάποιοι ήθελαν τον Μανώλη με παλιές φωτογραφίες», κατέληξε.

Οργή στους χρήστες του διαδικτύου:

Η κίνηση του Μάκη Μπαλαούρα δέχθηκε σωρεία επικρίσεων από τους χρήστες του διαδικτύου οι οποίοι έκαναν λόγω για πρωτοφανή απρέπεια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.