Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ποια είναι πραγματικά. Το προφίλ της 34χρονης. Γνωστή στην αστυνομία

Ποια είναι πραγματικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου και γιατί έχει απασχολήσει παλαιότερα την αστυνομία;

Η 34χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου ζούσε μια ήρεμη ζωή και όπως λένε οι γείτονές της, δεν έδινε δικαιώματα με τη συμπεριφορά της ποτέ.

Στην προσωπική της ζωή φρόντιζε να αφήνει πίσω τα δυσάρεστα και να αναδεικνύει τα ευχάριστα. Ο αυθορμητισμός, η ζωντάνια και το χιούμορ της μέσα από βίντεο και φωτογραφίες που ανέβαζε η ίδια. Η ψυχή της παρέας στα ταξίδια που τόσο της άρεσαν στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και στις νυχτερινές της εξόδους, συνήθως με τις στενές της φίλες.

Με ένα ζεστό χαμόγελο στις περισσότερες περιπτώσεις, έδειχνε να απολαμβάνει την κάθε στιγμή… Η εντυπωσιακή της εμφάνιση και αυτά τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς της κέρδισαν και τους τηλεθεατές, πριν από περίπου ένα χρόνο, μέσα από τη συμμετοχή της, σε γνωστό τηλεπαιχνίδι του Alpha

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ζούσε για τα ταξίδια και φρόντιζε να μοιράζεται τις εμπειρίες της στο διαδίκτυο. Κάποιες φορές ανέβαζε φωτογραφίες όπως έκανε μετά το ταξίδι της στο Ντουμπάι και κάποιες άλλες βίντεο όπως αυτό μετά την περιήγηση στο Παρίσι και τον Πύργο του Άιφελ.

Η εμπειρία της στην Ισλανδία με τη θερμοκρασία 3 βαθμούς κάτω από το μηδέν να κάνει σπα σε θερμενόμενα νερά σε πασίγνωστο εστιατόριο να μιμείται τις κινήσεις του διάσημου Τούρκου σεφ Νουσρέτ Γκιοκτσέ αλλά και στην Ελλάδα με φόντο τα Μετέωρα συγκέντρωναν εκατοντάδες like από φίλους που την ακολουθούσαν.

Τόσο τα καλοκαίρια σε πανέμορφες παραλίες όσο και τους χειμώνες σε ειδυλλιακά χιονισμένα τοπία, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έδειχνε χαρούμενη και ευτυχισμένη.

Με ένα χαμόγελο που κέρδιζε τους πάντες και που πριν από δύο μέρες προσπάθησε να σβήσει η γυναίκα με τα μαύρα που της επιτέθηκε με βιτριόλι… Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν άριστη μαθήτρια και πτυχιούχος του οικονομικού πανεπιστημίου.

Εργάστηκε ως λογίστρια σε ασφαλιστική εταιρεία και εκτός από τα ταξίδια αγαπούσε τη μουσική και το χορό. Η αναπάντεχη περιπέτεια ξεσήκωσε ένα κύμα συμπαράστασης στο facebook και το twitter. Ακόμα και άνθρωποι που δεν τη γνώριζαν προσωπικά, έσπευσαν να γράψουν λίγες λέξεις για να της δώσουν κουράγιο

Πλέον όλοι εύχονται η Ιωάννα Παλιοσπύρου να συνέλθει όσο το δυνατόν γρηγορότερα και η γυναίκα που της επιτέθηκε να εντοπιστεί και να συλληφθεί.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, oι Αρχές εξετάζουν και με ποιους είχε διένεξη, καθώς ανακάλυψαν ότι η Ιωάννα Παλιοσπύρου τα τελευταία 5 χρόνια είχε πάει σε αστυνομικά τμήματα μετά από επεισόδια που είχε με συντρόφους της, ενώ «σαρώνουν» κάθε επαφή της.

Το κινητό της εξετάζεται έως και 8 χρόνια πριν, σε φωτογραφίες και βίντεο, με σκοπό να βρεθεί οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να διαλευκάνει την υπόθεση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.