Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Θυμάμαι το πρόσωπο της, νομίζω ότι…» Η κατάθεση κλειδί της 34χρονης. Νέο βίντεο

Τι είπε στη νέα κατάθεση της στην αστυνομία η 34χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου;

Ήρθε η ώρα της κατάθεσης. Ήρθε η ώρα η 34χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου να πει όσα γνωρίζει. Γιατί είναι προφανές ότι γνωρίζει. Και θα τα πει όλα.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της αστυνομίας η μαυροφορεμένη γυναίκα πήγε και το προηγούμενο πρωί στο κτήριο της ασφαλιστικής εταιρείας της λεωφόρου Θησέως στην Καλλιθέα προκειμένου να δει τον χώρο και να κάνει πρόβα την επίθεση.

Η αστυνομία ερευνά το υλικό των δύο ημερών προκειμένου να εντοπίσει πρόσωπα που θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Μάλιστα, ερευνάται το ενδεχόμενο η μυστηριώδης μασκοφόρος να μην έδρασε μόνη της αλλά να τη βοήθησε ένα δεύτερο πρόσωπο, που φρόντισε να τη φυγαδεύσει μετά την επίθεση.

Η 34χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου φαίνεται πως μετά το πρώτο σοκ αρχίζει να θυμάται λεπτομέρειες που θα φανούν χρήσιμες στις διωκτικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ φέρεται σε νέα κατάθεση της να είπε στους αστυνομικούς: «Τώρα που θυμάμαι, από τις εικόνες τις επίθεσης, μου φάνηκε γνωστό το πρόσωπό της. Προσπαθώ να καταλάβω πού την γνωρίζω. Νομίζω, θα θυμηθώ και θα σας πω».

Το protothema εξασφάλισε ένα αποκλειστικό βίντεο στο οποίο φαίνεται καθαρά η είσοδος της 34χρονης Ιωάννας Παλιοσπύρου στην πολυκατοικία στην οποία δέχθηκε την επίθεση και μετά από 1,5 λεπτό τη δείχνει να τρέχει πανικόβλητη για το φαρμακείο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.