Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ανατροπή στο φύλο του δράστη. «Δεν είναι σίγουρη αν…». Σε ποια σημεία κάηκε εντελώς

Ποια η νέα ανατροπή στην υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου;

Συγκλονίζει ο δικηγόρος της 34χρονης Ιωάννας Παλιοσπύρου σε συνέντευξή του στο Mega. «Δεν θέλετε να περιγράψω την κατάστασή της», ανέφερε χαρακτηριστικά προσθέτοντας: «Το πρόσωπό της είναι όλο καμένο».

Ειδικότερα, ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, περιγράφοντας το σοκ και τις ζημιές που έχει υποστεί η νεαρή γυναίκα από την επίθεση σημείωσε πως: «Είναι στο χειρουργείο. Γίνεται το πρώτο χειρουργείο.

Την είδα το μεσημέρι. Δεν θέλετε να περιγράψω την κατάστασή της. Είναι καμένη σε όλο της το πρόσωπο, στο αριστερό της χέρι, στο σώμα της.

Είναι σε τραγική κατάσταση και σοκαρισμένη. Το πρόσωπό της είναι όλο καμένο. Κάνουν υπερπροσπάθεια οι γιατροί να σώσουν την όρασή της. Η τελευταία ενημέρωση που είχα ήταν ότι σε αυτές τις περιπτώσεις θα υπάρχουν πολλά χειρουργεία και στο μέλλον».

Και πρόσθεσε: «Αντιλαμβάνεστε ότι είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Εγώ ως όφειλα την ρώτησα κάποια πράγματα.

Το μόνο που ανέφερε ήταν αυτό που ήδη γνωρίζετε, ότι όταν πήγε στην εργασία της να πάρει το ασανσέρ βγήκε μία μάλλον γυναίκα – δεν είναι σίγουρη – και της πέταξε το καυστικό υγρό στο πρόσωπο και άρχισε να τρέχει. Δεν της είπε κάτι. Δεν υπήρξε διάλογος κανένας».

«Μου είπε ότι πιστεύει ότι ήταν γυναίκα, η οποία αφού της έριξε μεγάλη ποσότητα του υγρού στο πρόσωπό της, άρχισε να τρέχει», επεσήμανε ο ίδιος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.