Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Πάρτα μωρή, καλά να πάθεις…» Πώς ξέφυγε η δράστης. Αποκάλυψη

Πώς ξέφυγε η δράστης της επίθεσης στην Ιωάννα Παλιοσπύρου;

Όπως μετέδωσε το STAR, η μαυροντυμένη γυναίκα φέρεται να είπε «πάρτα μωρή, καλά να πάθεις» όταν έριξε το καυστικό υγρό στο πρόσωπο της Ιωάννας Παλιοσπύρου, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες φέρεται και να την κυνήγησε για λίγα δευτερόλεπτα.

Όπως ανέφερε στην κάμερα του Star αυτόπτης μάρτυρας: «Την ώρα εκείνη που έτρεχε η κοπέλα για το φαρμακείο, βγήκε μια με μαύρα και είπε η κοπέλα πού πήγε;».

Η δράστης φέρεται να είχε στήσει καρτέρι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου καθώς ήξερε τι ώρα φτάνει στο γραφείο της. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φαίνεται να είχε χαρτογραφήσει και τον χώρο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα παραμόνευε στο υπόγειο του κτιρίου όταν είδε το θύμα της να πλησιάζει. Η σήμανση έχει ελέγξει για αποτυπώματα το υπόγειο που κρυβόταν, με τους άνδρες της ασφάλειας να εξετάζουν ότι υλικό έχουν στα χέρια τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μπουκάλι με το υγρό δεν έχει βρεθεί.

Oι αστυνομικοί παίρνουν ξανά και ξανά καταθέσεις από φίλους και συναδέλφους της, αναζητώντας κάποιο στοιχείο που να επιβεβαιώνει το σενάριο της αντιζηλίας.

Ιδιοκτήτης καφετέριας δίπλα από το κτίριο όπου σημειώθηκε η επίθεση πρόσθεσε μια νέα μαρτυρία στην υπόθεση. Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η δράστης να κατάφερε να διαφύγει από το σημείο αποπροσανατολίζοντας τους πάντες.

Να προσποιήθηκε πως ενδιαφερόταν για την 34χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου, να φώναζε για βοήθεια και όταν όλοι θα προσπαθούσαν να βοηθήσουν το θύμα, εκείνη να έφευγε χωρίς να τη δει κανείς.

Ο άνδρας αυτός, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (22.05.2020) στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα είπε πως μετά την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη ,Ιωάννα Παλιοσπύρου μία γυναίκα με μαύρα έτρεχε πίσω από το θύμα και φώναζε «η κοπέλα, η κοπέλα».

Έτσι, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του, κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί της, αφού ήταν αφενός υπεράνω υποψίας, αφετέρου η προσοχή όλων ήταν στραμμένη στην άτυχη κοπέλα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.