Γιατί γιατροί πηδούν από τα παράθυρα μετά τις καταγγελίες για κορονοϊό: Έγκλημα ή συμπτώσεις;

Γιατί γιατροί πηδούν από τα παράθυρα μετά τις καταγγελίες για κορονοϊό;

Αυξάνονται κάθε μέρα οι καταγγελίες για την περίπτωση της Ρωσίας όσον αφορά τα στοιχεία που δίνει επίσημα για τα κρούσματα και τους νεκρούς που έχει από τον κορονοϊό.

Και ενώ τα ρωσικά νεκροτομεία συνεχίζουν να δηλώνουν τους νεκρούς από υποκείμενα συμπτώματα με βάση το όργανο που προκάλεσε τον θάνατο (πχ καρδιά ή πνεύμονας) η χώρα εμφανίζει πολύ χαμηλό αριθμό νεκρών ανά εκατομμύριο κόσμου με μόλις 18.

Οι περίπου 3.000 νεκροί αμφισβητούνται καθημερινά και οι γιατροί που δουλεύουν στο υγειονομικό σύστημα της χώρας δεν μπορούν να μιλήσουν ανοιχτά.

Κάποιοι μάλιστα που δοκίμασαν να κοινοποιήσουν τις απόψεις τους βρέθηκαν κατά διαβολική σύμπτωση να… πέφτουν από παράθυρα.

Ο Δρ Alexander Shulepov δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο δήλωνε ότι τον υποχρέωναν να δουλεύει ενώ είχε προσβληθεί από τον ιό. Ανασκεύασε τις δηλώσεις του δυο μέρες μετά με νέο βίντεο στο οποίο δήλωνε ότι δε δούλευε πια αλλά νοσηλεύεται κανονικά στο νοσοκομείο.

Λίγο αργότερα βρέθηκε να έχει πέσει από παράθυρο του νοσοκομείου, ευτυχώς χωρίς να χάσει τη ζωή του, με σοβαρό όμως κάταγμα στο κρανίο.

Δυο άλλοι όμως εργαζόμενοι σε νοσοκομεία της χώρας δεν ήταν τόσο τυχεροί. Οι Δρ Natalya Lebedeva και Δρ Yelena Nepomnyashchaya άσκησαν κριτική στην κρατική αντιμετώπιση του covid-19.

Μέσα στην ίδια εβδομάδα βρέθηκαν πεσμένες από παράθυρα των νοσοκομείων που δούλευαν. Υπέκυψαν και οι δυο στα τραύματά τους.

Τρεις περιπτώσεις με πολλά κοινά, δύο εκ των οποίων κατέληξαν σε θανάτους υγειονομικών. Κάτι που μπορεί να ήταν τυχαίο στην πρώτη περίπτωση αρχίζει και γεννά πολλά ερωτηματικά μετά από δυο νεκρούς γιατρούς.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.